Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän sosiaalipalvelujen asiakkaille joulumieltä lahjoituksina myös tänä vuonna

Jyväskylän sosiaalipalvelujen asiakkaille joulumieltä lahjoituksina myös tänä vuonna

Monet Jyväskylän kaupungin sosiaalipalveluiden asiakkaat muun muassa lapset, lapsiperheet ja nuoret aikuiset saavat jouluista mieltä erilaisten keräysten sekä yhteisöjen ja yksityisten lahjoitusten myötä.

Esimerkiksi Jyväskylän kaupungin lastensuojelun perheohjauksen työntekijät toimivat tonttujen apureina ja ohjaavat paketit ja lahjakortit oikeisiin osoitteisiin lastensuojelun asiakasperheisiin ja lapsille. Lastensuojelun jälkihuollon piirissä olevat nuoret aikuiset ja Nuorten aikuisten palvelukeskuksen, J-Napin asiakkaina olevat nuoret aikuiset ovat saaneet omat joulumuistamiset.

– Tällainen toisista ihmisistä välittäminen ja hyvän mielen tuottaminen on todella upeaa. Isot kiitokset kaikille lahjoittajille, kiittelee johtava sosiaalityöntekijä Saara Keränen lastensuojelusta.

Keräyksiä ja lahjoituksia ovat organisoineet ja lahjoituksia ovat antaneet useiden yksityisten henkilöiden ja yritysten lisäksi muun muassa SPR, Lions Club Jyväskylä Aino ry, Lions Club Vaajakoski Ewe ry ja Jyväskylän Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräys.

Lisätietoja:
Lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Saara Keränen, p. 014 266 3534
Lastensuojelun avopalvelujen palveluesimies Laura Vänttinen, p. 014 266 3548

18.12.2015Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje