Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyten suun terveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys laajenee ja siirtyy Kyllöön 1.1.2016 alkaen

Jyten suun terveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys laajenee ja siirtyy Kyllöön 1.1.2016 alkaen

1.1.2016 alkaen hammaslääkäripäivystystä järjestetään myös arki-iltoina klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8-21. Yhteydenotto päivystykseen tapahtuu Keski-Suomen keskussairaalan yhteispäivystyksen puhelinneuvonnan kautta, josta ohjataan hoidon tarpeessa olevat Kyllön hammashoitolaan.

Puhelinneuvontaan p. 0100 84 884 tulee soittaa aina ennen päivystykseen lähtöä. Puhelinneuvontaan soitettaessa asiakkaalle tehdään hoidon tarpeen arvio. Puhelinneuvonta palvelee arkisin klo 16-08 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä vuorokauden ympäri.

Arkisin hammaslääkäripäivystys hoidetaan Jyten hammashoitolassa klo 16 asti.

Ilta- ja viikonloppupäivystykseen hakeudutaan kiireellisissä tapauksissa, jotka vaativat välitöntä hoitoa ja hoidon aloitus ei voi odottaa seuraavaan päivään. Tällaisia tapauksia ovat mm. tapaturmat ja voimakas kipu, joka ei poistu särkylääkkeillä sekä verenvuoto, jota ei saa kotikonstein loppumaan. Myös laaja turvotus, johon liittyy hengitys- tai nielemisvaikeuksia vaatii kiireellistä hoitoa.

Mikäli hoidon tarve ei ole kiireellinen, pyydetään ottamaan yhteyttä arkipäivystykseen Jyten hammashoitoloiden aukioloaikoina.

Lisätietoja: www.jyvaskyla.fi/terveys/suunterveys/paivystys

Palvelupäällikkö Pirkko Paavola, p. 014 266 2268

18.12.2015Eveliina Välimäki

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje