Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kevään 2016 Internet tutuksi -koulutukset Jyväskylän kaupunginkirjastossa

Jyväskylän kaupunginkirjaston Internet tutuksi -koulutukset keväällä 2016

Miten Jyväskylän karttapalvelua käytetään? Entä miten matka varataan netissä? Ja mikä on Youtube? Kaupunginkirjaston maksuttomissa koulutuksissa tutustutaan näihin ja moniin muihin internetin käytön mahdollisuuksiin.

Kevään koulutukset alkavat torstaina 28.1. pääkirjastossa vasta-alkajille suunnatulla internetin käytön koulutuksella. Erisisältöisiä koulutuksia järjestetään kevään aikana yhteensä kymmenen.

Luentoa ja harjoituksia

Internet vasta-alkajille -koulutuksessa harjaannutaan perusasioihin, eikä aikaisempaa käyttökokemusta tarvita. Muissa koulutuksissa on hyvä hallita internetin käytön perusteet. Koulutukset koostuvat lyhyistä luento-osuuksista ja käytännön harjoituksista.

Koulutuksiin on vapaa pääsy, mutta opetustilan rajallisen paikkamäärän vuoksi niihin tulee ilmoittautua ennakkoon pääkirjaston tietopalveluun, p. 014 266 4104. Koulutukset pidetään pääkirjaston opetusstudiossa, musiikkiosaston kulmauksessa, Vapaudenkatu 39–41, 3. krs.

Tarkemmat tiedot koulutusten ajankohdista ja sisällöistä löytyvät kirjaston www-sivuilta www.jyvaskyla.fi/kirjasto/tiedonhaunopetus/koulutuskalenteri. Kirjaston toimipisteissä on saatavana myös esitteitä koulutuksista.


Lisätiedot:

Mari Vuorinen
pedagoginen informaatikko
Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
p. 014 266 4129 ja tietopalvelu p. 014 266 4104
www.jyvaskyla.fi/kirjasto

17.12.2015Minna Koivisto

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje