Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Säynätsalon Saunarannan puiston pronssipatsaat varastettu – kerro havaintosi Jyväskylän poliisille!

Säynätsalon Saunarannan puiston pronssipatsaat varastettu – kerro havaintosi Jyväskylän poliisille!

Säynätsalon Saunarannan puistossa sijainneen taideteoksen naista ja miestä esittävät patsaat on varastettu. Jyväskylän kaupunki pyytää tapahtuneesta jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisille.

Voron matkaan lähtivät taideteoksen osana olleet kaksi noin 80 cm korkeaa pronssipatsasta. Varkauden huomasivat puistonhoitajat maanantaina 14.12. Jos olet ennen tuota ajankohtaa havainnut epämääräistä puuhastelua patsaiden liepeillä, ilmoitathan havainnoistasi poliisin vihjenumeroon p. 0800 181 880 (automaatti) tai p. 029 544 5447 /Kimmo Halme. Tietoja voi antaa myös sähköpostilla vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Säynätsalon kaupunginvaltuusto tilasi nyt tihutyön kohteeksi joutuneen Rannasta saareen–saaresta rantaan -taideteoksen saaren asuttamisen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Teos valmistui vuonna 1997 ja sen on tehnyt jyväskyläläinen kuvanveistäjä Anne Alho.

Lisätiedot: ylläpitohortonomi Tarja Ylitalo, tarja.ylitalo@jkl.fi, p. 014 266 5151

Kuvat kadonneista patsaista:

14.12.2015Hannu Niemi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje