Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Matkusta Tonttulakilla 12.12. ja osallistu Linkin Tonttulakkipäivän kuvakisaan!

Matkusta Tonttulakilla 12.12. ja osallistu Linkin Tonttulakkipäivän kuvakisaan!

Jyväskylän seudun joukkoliikenteessä vietetään lauantaina 12.12. Tonttulakkipäivää. Lauantaipäivän ajan matkustat ilmaiseksi, jos päässäsi on tonttulakki!

Tonttulakki toimii matkalippuna kaikilla kaupunkiliikenteen linjoilla 1–39 ja 42. Seutulinjojen vuoroilla tonttulakki toimii matkalippuna aiemmin kerrottua laajemmin, eli

  • Linjalla 13M Jyväskylän ja Korpilahden välillä
  • Linjalla 40 Jyväskylän ja Laukaan välillä
  • Linjan 41 kaikilla vuoroilla Jyväskylän ja Laukaan välillä (myös Koivuranta Oy:n vuorot)
  • Linjalla 43 Jyväskylän ja Lievestuoreen välillä (Savon Linjat Oy:n liikennöimä linja)

Tonttulakki on käypää matkustusvaluuttaa Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueilla, mutta seudulla etäämmälle matkustamiseen vaaditaan normaali matkalippu.

Tonttulakkipäivän valokuvakisa 12.-14.12.

Ota lauantaina 12.12. Linkin Tonttulakkipäivään liittyvä kuva ja jaa se Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla ‪#‎linkkijyvaskyla tai #tonttulakkipaiva. Kaikille avoin kisa on käynnissä 12.–14.12.

Kolmelle parhaiten Tonttulakkipäivän tunnelmia välittävälle kuvalle on luvassa kivat palkinnot! Voittajien valinnasta päätetään 14.12. alkavalla viikolla ja heihin ollaan tuloksen selviämisen jälkeen yhteydessä Facebookin tai Instagramin kautta.

Lisätiedot:
– joukkoliikenneinsinööri Ari Tuovinen, p. 014 266 7593, ari.tuovinen[at]jkl.fi
– Tonttulakkipäivän tiedote netissä http://linkki.jyvaskyla.fi/uutinen/2/0/79592 ja facebookissa facebook.com/linkkijyvaskyla.

11.12.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje