Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Joulukatu tuo joulumarkkinoiden tunnelmaa kävelykadulle 16.12. alkaen

Joulukatu tuo joulumarkkinoiden tunnelmaa kävelykadulle 16.12. alkaen

Joulukatu, kuvaaja Tuula KeskinenPitkä odotus alkaa olla jo loppusuoralla, kun jouluaatto siintää enää hetken päässä. Monelle meistä joulu tulee hyvän ruuan, yhdessäolon ja huolella valittujen pakettien merkeissä. Jyväskylän perinteinen Joulukatu avautuu keskiviikkona 16.12.2015 ja tuo joulumarkkinoiden tunnelman kävelykadulle.

Joulukadulta löydät tuotteita, joiden ympärille on hyvä rakentaa joulun juhlapöytä ja aarteet paketteihin käärittäviksi. Kovasti toivotut tuottajien ja taitajien myyntikojut tarjoavat tänä vuonna kaikkea elintarvikkeista kodinsisustukseen ja vaatteista asusteisiin. Juhlapöydän kruunaukseen sopivat esimerkiksi italialaiset ja eestiläiset juustot, itse tehdyt kotimaiset joululaatikot, suomalaiset ja kreikkalaiset leipomotuotteet ja savustetut liha- ja kalatuotteet. Paketteihin sujautettavaksi sekä kodin juhlakoristeluun löytyy ideoita mm. puukäsitöistä, kotimaisista design -vaatteista, villatuotteista, leluista, koruista, asusteista ja erilaisista makeista herkuista.

Pienet tuottajat ja tekijät kaipaavat hengähdystauon myös omaan työhönsä ja tänä vuonna Joulukadulle onkin myyty eripituisia myyntijaksoja. Osa myyjistä poistuu nauttimaan joulurauhasta jo sunnuntaina 20.12, mutta kuitenkin suurin osa kolmestakymmenestä osallistujasta jatkaa tonttujen apuna aina aatonaattoon 23.12. saakka.

 Joulukatu on myös osa Joulukylä Jyväskylä -tapahtumakokonaisuutta, josta löydät kootusti Jyväskylän seudulla järjestettävät joulunajan tapahtumat. Tapahtumat ovat jaoteltu erilaisiin teemoihin sisältönsä mukaisesti, joten jokainen löytää itseään kiinnostavat menot helposti.

Joulukylä Jyväskylä


Lisätietoja:
Mirka Peltonen, p. 050 413 9889
Jaana Konttinen, p. 050 413 0408
etunimi.sukunimi@jekku.fi
Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry (Jekku)

10.12.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje