Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Huhtasuon asukaskahveilla 16.12. keskustellaan Hyvinvointia Huhtasuolle -hankkeen merkityksestä asukkaille

Huhtasuon asukaskahveilla 16.12. keskustellaan Hyvinvointia Huhtasuolle -hankkeen merkityksestä asukkaille

Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke päättyy tämän vuoden lopussa. Hankkeen viimeisillä asukaskahveilla annetaan palautetta ja käydään keskustelua hankkeen aikaansaannoksista ja merkityksestä asukkaille.

Missä on onnistuttu, missä ei? Miten yhteistyö kaupungin ja asukkaiden välillä on toiminut? Lopuksi vaihdetaan ajatuksia siitä, millä tavoin varmistetaan hankkeen aikana käynnistyneiden hyvien käytäntöjen ja toimintojen jatkuminen myös seuraavina vuosina.

Yhteinen keskustelutilaisuus on Huhtasuon kylätoimistossa, Nevakatu 1, keskiviikkona 16.12. klo 18 - 20.
Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Asukaskahvit on kaikille Huhtasuon asukkaille avoin keskustelutilaisuus, johon osallistuu asukkaiden lisäksi teemaan liittyviä asiantuntijoita ja virkamiehiä. Asukaskahvit on hyvä paikka tuoda uusia ideoita alueen palveluiden kehittämiseksi ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Asukaskahvien järjestäjänä on Jyväskylän kaupungin Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke, jonka tavoitteena on luoda uusia mahdollisuuksia ja toimintamalleja asukkaiden omatoimiselle, hyvinvointia edistävälle toiminnalle. Hankkeella halutaan myös edistää julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden yhteistyötä Huhtasuon alueella.

Lisätietoja:
Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke
erikoissuunnittelija Jukka Laukkanen, p. 040 575 8260

9.12.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje