Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Sähköinen ajanvaraus laajenee kaikille JYTEn terveysasemille 15.12 alkaen

Sähköinen ajanvaraus laajenee kaikille JYTEn terveysasemille 15.12 alkaen

Ensi viikon tiistaista 15.12 alkaen jyväskyläläisillä on mahdollisuus varata aika sairaanhoitajan vastaanotoille kaikilla JYTEn terveysasemilla.

Syksyn aikana sähköistä ajanvarausta on kokeiltu Kyllön terveysasemalla ja hyvien kokemusten seurauksena toimintoa laajennetaan myös muille terveysasemille.

Jatkossa ajan rokotukseen, ompeleiden/hakasten poistoon sekä sairasloma/hoitolomatodistuksia varten voi varata sähköisen asiointipalvelun, OmaHyviksen, kautta. Palveluun pääsee kirjautumaan osoitteessa www.hyvis.fi/keskisuomi/fi. Sähköisesti varattavien e-aikojen pituus on 15 minuuttia. Aika varataan sairaanhoitajan vastaanotolle, joka ei välttämättä ole oman alueen sairaanhoitaja.

Ajan varaaminen netissä vaatii pankkitunnistautumisen tai mobiilivarmenteen. Vanhemmat voivat varata ajan myös alle 12-vuotiaalle lapselleen omilla pankkitunnuksillaan. Sähköinen ajanvaraus mahdollistaa e-aikojen varaamisen, siirtämisen ja peruuttamisen itse Hyvis-portaalissa.

Esteen sattuessa varattu aika tulisi perua 24 tuntia ennen hoitoaikaa, jotta vastaanottoajat saadaan tehokkaasti eteenpäin niitä tarvitseville. Aikoja voi olla varattuna ainoastaan yksi kerrallaan.

Osa rokotuksista hankittava reseptillä ennen vastaanotolle tulemista

Tetanus, polio ja MPR-rokotuksia varten ei tarvitse hankkia reseptiä, vaan kyseiset rokotteet saa vastaanotolta. Muita rokotuksia varten tulee täyttää yhteydenottolomake OmaHyviksessä ja kertoa minkä rokotteen tarvitsee. Reseptin saamisen jälkeen rokotusajan voi varata sähköisesti.

Sähköisen ajanvarauksen toivotaan helpottavan ajanvarausta sekä vähentävän puheluiden määrää terveysasemilla.

Tietoa kansalaisen sähköisestä ajanvarauksesta: www.jyvaskyla.fi/terveys/ajanvaraus

Lisätietoja: osastonhoitaja Katrianna Rantanen, p. 014 266 2028

7.12.2015Eveliina Välimäki

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje