Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin Säynätsalon ja Vaajakosken yhteispalvelupisteet lopettavat toimintansa vuodenvaihteessa

Jyväskylän kaupungin Säynätsalon ja Vaajakosken yhteispalvelupisteet lopettavat toimintansa vuodenvaihteessa

Säynätsalon ja Vaajakosken yhteispalvelupisteet lakkautetaan vuodenvaihteessa. Yhteispalvelupisteet ovat viimeisen kerran avoinna keskiviikkona 23.12.2015 kello 8.30–12.00. Säynätsalon yhteispalvelupisteen kassapalvelut ovat toiminnassa viimeisen kerran 16.12. Toimipisteitä käyttäneille asiakkaille tiedotetaan korvaavista palvelumuodoista lähiaikoina.

Yhteispalvelupisteiden lakkauttaminen on osa kaupungin talouden tasapainottamistoimia. Lakkautettavissa yhteispalvelupisteissä on ollut niistä aiheutuneisiin kustannuksiin nähden vähän asiakkaita. Toimipisteiden lakkauttaminen on otettu huomioon kaupungin ensi vuoden talousarviossa.

Vaajakosken yhteispalvelupisteen työntekijä jää eläkkeelle ja Säynätsalon työntekijä siirtyy työskentelemään Tikkakosken yhteispalvelupisteeseen.


Lisätietoja: talous- ja hallintopäällikkö Mari Pitkänen, p. 050 349 5972, mari.pitkanen[at]jkl.fi

2.12.2015Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje