Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Waltteri Torikka päättää Jyväskylä Sinfonian kauden joulukonserteilla 16.12.

Waltteri Torikka päättää Jyväskylä Sinfonian kauden joulukonserteilla 16.12.


Waltteri TorikkaBaritoni Waltteri Torikka päättää Jyväskylä Sinfonian kauden kahdella joulukonsertilla keskiviikkona 16.12. Taulumäen kirkossa. Ohjelmassa on joululaulujen lisäksi Arcangelo Corellin Joulukonsertto sekä Pjotr Tšaikovskin ensimmäisestä sinfoniasta osat II ja III. Konsertit johtaa kapellimestari Ruut Kiiski ja ne kuullaan klo 18 ja klo 20.


Joulukonsertto on italialaisen Arcangelo Corellin tunnetuin teos hänen 12 konserton sarjastaan. Konsertosta huokuu nostalgisuus, ja teosta kuunnellessa voi nähdä elävästi mielessään tutun seimiasetelman. Pjotr Tšaikovskin kaihoisan kaunis Talviunelmia-sinfonia sopii hyvin kuultavaksi joulun alla ja tarjoaa hengähdyshetken joulukiireen keskellä.

Waltteri Torikka on nopeasti noussut yhdeksi lupaavimmista uuden sukupolven oopperalaulajista Suomessa. Pro Musica -säätiö julisti hänet vuonna 2014 vuoden nuoreksi muusikoksi ja viime keväänä Torikka lauloi itsensä suoraan ihmisten sydämiin Tähdet, tähdet -viihdeohjelmassa. Jyväskylä Sinfonian ja Waltteri Torikan tuore Sydän-levy on myynyt jo kultaa.


Lue lisää konsertista
Ruut Kiiski
Waltteri Torikka
Kuvapankki

Liput:
26 / 24 / 12 € teatterin lippumyymälästä ja tuntia ennen ovelta (jos lippuja on jäljellä) tai
28,50 / 26,50 / 14,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippupisteestä

Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola
p. 014 266 4167
jenni.hakola[at]jkl.fi

2.12.2015Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje