Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Klemmari.info siirtyy Jyväskylän kaupungin omaksi toiminnaksi

Klemmari.info siirtyy Jyväskylän kaupungin omaksi toiminnaksi

Klemmari.info-palvelu siirtyy Jykesiltä Jyväskylän kaupungille 1.1.2016 alkaen. Siirto ei aiheuta katkoksia palvelun saatavuuteen, järjestelmä on koko ajan käytössä normaalisti. Muutoksen myötä Klemmarin ylläpitäjä Mia Lindberg siirtyy Jyväskylän kaupungin palvelukseen.

Klemmari palvelee yrityksiä ja kuntalaisia kuten tähänkin asti ja toimii kaupungin palveluohjaajien työvälineenä. Klemmarista kuntalaiset löytävät sote- ja hyvinvointialan yritykset, yksityisen päivähoidon tuottajat, palvelusetelipalvelut sekä omarahoitteiset palvelut. Siirto tuo Klemmarin paremmin osaksi kaupungin tekemää yritysyhteistyötä, ja mahdollistaa osaltaan kaupungin palvelusetelitoiminnan kehittämisen tulevaisuudessa.

Jykes palvelee sote-alan yrityksiä jatkossakin liiketoimintaosaamiseen liittyvissä asioissa tarjoamalla yrityksille neuvonta-, kasvu- ja kansainvälistymispalveluita.

Lisätietoja antavat:
Pirjo Tuosa, strategia- ja kehittämispäällikkö, 014 266 7517, pirjo.tuosa[at]jkl.fi
Risto Kovala, johtaja, 050 365 0012, risto.kovala[at]jykes.fi
Mia Lindberg, 040 511 8325, mia.lindberg[at]jykes.fi (sähköposti 1.1.2016 alkaen mia.lindberg[at]jkl.fi)
https://klemmari.info

2.12.2015Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje