Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Koko perheen leffailta Korpilahdella torstaina 3.12.

Koko perheen leffailta Korpilahdella torstaina 3.12.

Lasten Lystin joulukuun ohjelmassa on perinteisen talvitunnelmoinnin lisäksi luvassa jännittäviä leffahetkiä, kun valkokankaalla nähdään Lotta ja kuukiven salaisuus -elokuva torstaina 3.12. Korpilahdella Alkio-opiston auditoriossa (Tähtiniementie 26) kello 18 alkaen.

Keksijäkylän Lotan uusissa seikkailuissa sukelletaan ihmeellisen Kuukiven ja kolmikorvaisten pupujen maailmaan. Klausin löytämä salaperäinen Kuukivi askarruttaa ystävyksiä ja kekseliäs Lotta päättää selvittää arvoituksen. Salapoliisityö johtaa heidät jännittävälle matkalle, jolta ei kommelluksia puutu. Äänensä tarinan päähenkilöille ovat antaneet taitavat ääninäyttelijät Antti Pääkkönen, Paula Vesala, Vesa Vierikko ja Jarmo Koski.

Lasten Lysti ja Keski-Suomen elokuvakeskus tarjoavat yhteistyössä vapaapääsyisen leffaillan koko perheelle. Suomeksi puhuttu elokuva sopii niin pienille kuin isommillekin katsojille.

Lotta ja kuukiven salaisuus -elokuvaesitys kuuluu Lasten Lystin ohjelmistoon: http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

Elokuvanäytökseen vapaa pääsy, pakollinen ennakkoilmoittautuminen torstaina 3.12 kello 14.00 mennessä: http://www.lyyti.in/lotta_ja_kuukiven_arvoitus

Kuvia esityksestä tiedotuskäyttöön: http://bit.ly/1SKTWp3

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Maria Poikonen
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
p. 014 266 4043
maria.poikonen(at)jkl.fi

30.11.2015Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje