Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kirjasto LIVE! -illassa Pentti Rasinkangas ti 8.12. klo 18 Jyväskylän kaupunginkirjastossa

Kirjasto LIVE! -illassa Pentti Rasinkangas ti 8.12. klo 18 Jyväskylän kaupunginkirjastossa

Jyväskyläläinen, lastenmuusikkona tunnettu Pentti Rasinkangas esittää kirjaston keikalla musiikkia aikuisille. Kirjasto LIVE! -ilta järjestään tiistaina 8.12.2015 klo 18 Jyväskylän kaupunginkirjaston musiikkiosastolla kolmannessa kerroksessa (Vapaudenkatu 39–41). Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Pentti Rasinkangas on tehnyt ammatikseen musiikkia vuodesta 1980 asti. Aluksi hän esiintyi kaikenlaisissa paikoissa päiväkodeista vanhainkoteihin. Ja paljon myös siellä välimaastossa, kuten klubeilla ja laulelmatilaisuuksissa. 1990-luvun alkupuolella Rasinkangas sai sellaisen vauhdin päälle lastenmusiikin saralla, että ei pariinkymmeneen vuoteen ehtinyt tehdä muuta kuin lastenlauluja ja lastenkonsertteja. Hänen tunnetuimpia lastenlaulujaan ovat “Meidän uusi vauva”, “Markan Possu”, “Mennään hiljaa” ja “Eno, älä höpötä”.

Pitkästä aikaa Pentti Rasinkangas on alkanut taas esiintyä myös “aikuisille”. Akustisesti, mies ja kitara -periaatteella. Ohjelmistossa on folkahtavia lauluja vuosien varrelta – on hitaita, mietteliäitä kappaleita, on hypnoottista tunnelmaa, kaikki tämä hienoisella huumorilla maustettuna.


Lisätietoja:

Esiintyjän nettisivut: www.huti.fi
Esiintyjän haastattelujuttu Keskiössä-palstalla: https://www.keskikirjastot.fi/web/arena

Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
Pääkirjaston musiikkiosasto
Aapo Ruuttunen
p. 014 26 64146
etunimi.sukunimi@jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/kirjasto

26.11.2015Minna Koivisto

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje