Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä keskustan ja Vaajakosken terveysasemilla supistetaan vastaanottotoimintaa joulukuussa

Jyväskylässä keskustan ja Vaajakosken terveysasemilla supistetaan vastaanottotoimintaa joulukuussa

Joulukuun ajan Keskustan terveysasemalla lääkäreiden vastaanotoilla hoidetaan vain kiireellistä hoitoa vaativat potilaat. Keskustan terveysaseman sairaanhoitajien vastaanotot toimivat normaalisti, paitsi viikkojen 52 ja 53 aikana, jolloin toiminta myös sairaanhoitajan vastaanotolla on päivystysluonteista.

Vaajakosken terveysaseman lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanotto on joulukuun ajan päivystysluonteinen ja Vaajakosken terveysaseman lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanotot ovat kiinni viikot 52 ja 53. Näiden kahden viikon aikana päivystysluonteinen toiminta on Kuokkalan terveysasemalla.

Kummallakin terveysasemalla syksyllä jonokirjalle asetettujen potilaiden hoitoon pääsy turvataan hoitotakuun velvoittamassa ajassa myös joulukuun aikana ja joulukuulle jo varatut lääkäriajat toteutuvat normaalisti.

Lääkäreiden vastaanottojen supistaminen johtuu lääkäripulasta, joka kuitenkin helpottuu kevään 2016 aikana. Keväällä pyritään siihen, että lääkäreiden vastaanottoaikoja on saatavilla normaaliin tapaan.

Lisätietoja keskustan terveysaseman osalta:

apulaisylilääkäri Juha Räisänen, p. 014 266 2090

osastonhoitaja Erja Pohjola, p. 014 266 2113

Lisätietoja Vaajakosken terveysaseman osalta:

Apulaisylilääkäri Pertti Peltonen 014 266 2166

osastonhoitaja Nina Leppänen 014 336 6167

18.11.2015Eveliina Välimäki

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje