Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Late Nights Jyväskylän taidemuseossa: Art After Dark perjantaina 27.11. klo 18–21

Late Nights Jyväskylän taidemuseossa: Art After Dark perjantaina 27.11. klo 18–21

Oranssi Myrsky rantautuu avaruus-teemalla taidemuseoon. Tunnelmaa iltaan tuo DJ Jese, joka soittaa sopiviin sfääreihin vieviä vinyyleitä. Työpajassa pääsee toteuttamaan galaksimaalauksia. Illan avaa Pasi Rauhalan taiteilijatapaaminen, jossa Pasi kertoo Kotimuseo-projektistaan. Tarjolla myös virvokkeita ja pientä purtavaa pikkurahalla.

Ohjelma
klo 18–21 DJ Jese
klo 18–19 Pasi Rauhalan taiteilijatapaaminen
klo 18–20 Galaksimaalaustyöpaja
Vapaa pääsy

Late Nights -tapahtuma kerran kuussa tarjoaa nuorille erilaisen tavan viettää perjantai-illan etkoja Jyväskylän museoissa. Late Nights on nuorilta tullut ideakonsepti, joka sisältää ohjelmaa nuorten makuun ja järjestelyistä vastaavat nuoret itse. Art After Dark on Humakin opiskelijoiden tuottama tapahtuma osana Oranssi Myrsky -tapahtumaa.

Oranssi Myrsky on Humanistisen ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden kulttuurituottaja- ja yhteisöpedagogiopiskelijoiden suunnittelema ja tuottama kulttuuri- ja harrastetapahtuma Jyväskylän alueella.

Lisätietoja:
Henri Tuunanen, Humakin opiskelijatyöryhmä, sähköposti henri.tuunanen(at)gmail.com
https://www.facebook.com/orangetempest/
http://oranssimyrsky.wix.com/2015

17.11.2015Leena Lokka

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje