Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Joulunavaus tuo joulutunnelmaa Kävelykadulle 20.- 22.11.2015

Jyväskylän Joulunavaus tuo joulutunnelmaa Kävelykadulle 20.- 22.11.2015

Joulunavaus 2014, kuva: Jiri HalttunenJoulunavauksen ohjelma tarjoaa jouluisia tunnelmia Jyväskylässä tulevana viikonloppuna 20. - 22.11.2015. Joulunavauksessa on ohjelmaa koko perheelle ja Kävelykadun myyntikojuista löytyvät jouluiset tuotteet. Joulunavaus käynnistää virallisesti Joulukylä Jyväskylän tapahtumat.

Sen aavistaa ja tunnistaa. Joulun nimittäin. Se on pieniä vihjeitä tuoksujen ja äänien muodossa, kenties jopa vilahdus hiippalakista nurkan takana. Joulun taikaa on luvassa myös Jyväskylän Joulunavauksessa tulevana viikonloppuna.

Joulunavaus -markkinat tuovat Kävelykadulle väliaikaisen kauppahallin, kun markkinamyyjät avaavat kojunsa perjantaina klo 10.00. Mukaan on ilmoittautunut laaja otos Suomen toreja kiertäviä alkutuottajia ja myynnissä on erilaisten säilykkeiden ja mausteiden lisäksi muun muassa leipomotuotteita sekä juustoja ja lihatuotteita. Joulun somistukseen sopivat kranssit, lyhteet ja muut käsityöt ovat myös ostettavissa markkinoilta.

Viikonlopun ohjelmassa on perinteisen sunnuntain avajaisohjelman lisäksi paljon mukavaa ohjelmaa koko perheelle. Suomen Käsityönmuseon perjantain 20.11. ohjelmassa on muun muassa höyläysnäytöksiä klo 14 – 17 ja perinteinen Suomen Nukketaiteilijoiden Joulunäyttely Kirjat Elävät. Joulunavaus Suomen käsityön museossa.
Seurakunnan myyjäiset pidetään lauantaina Vanhassa Pappilassa klo 10 - 13.
Viikonlopun koko ohjelma: Jyväskylän Joulunavaus 20 - 22.11.2015 -tapahtumasivulta Facebookissa.

Joulunavaus käynnistää Joulukylä Jyväskylän tapahtumat

Sunnuntain virallinen ohjelmaosuus alkaa Kompassilla klo 17.00. Tunnin kestävän ohjelman aikana nähdään ja kuullaan jouluista ohjelmaa, mukana on muun muassa Kolmekuutoset, Ruamjai, Rautatieläisten Mieskuoro sekä Jyväskylän Katutaiteilija 2015 -kisan voittaja Hellpillies. Juonnoista vastaa Jouni Huhtaniemi ja myös Joulupukki on vahvistanut olevansa mukana. Ohjelma huipentuu Sokoksen järjestämään ilotulitukseen klo 18.00.

Jyväskylän Joulunavaus toimii avauksena myös Joulukylä Jyväskylä tapahtumakokonaisuudelle. Joulukylä Jyväskylä kokoaa Jyväskylän seudulla järjestettävät joulunajan tapahtumat. Tapahtumat ovat jaoteltu erilaisiin teemoihin sisältönsä mukaisesti, joten jokainen löytää itseään kiinnostavat menot helposti.

Joulukylä Jyväskylä

Lisätietoja:
Mirka Peltonen, p. 050 413 9889
Jaana Konttinen, p. 050 413 0408
etunimi.sukunimi@jekku.fi
Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry (Jekku)*

16.11.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje