Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Turvallisuus keskusteluaiheena Huhtasuon asukaskahveilla 19.11.

Turvallisuus keskusteluaiheena Huhtasuon asukaskahveilla 19.11.

Miten turvallisena asuinalueena Huhtasuo koetaan? Mikä vahvistaa turvallisuutta, mikä huolettaa? Yhteisen keskustelun pohjaksi Jyväskylän kaupungin projektityöntekijä Merja Pihlajasaari esittelee Huhtasuon asukkaille tehdyn tuoreen kyselyn tuloksia ja johtaja Janne Oksanen Suomen Punaisesta Rististä kertoo Kangasvuoren vastaanottokeskuksesta.

Asukaskahveilla yleisö osallistuu keskusteluun.

Tilaisuus on Huhtasuon kylätoimistossa (Nevakatu 1) torstaina 19.11. klo 18 – 20.
Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Asukaskahvit on kaikille Huhtasuon asukkaille avoin keskustelutilaisuus, johon osallistuu asukkaiden lisäksi teemaan liittyviä asiantuntijoita ja virkamiehiä. Asukaskahvit on hyvä paikka tuoda uusia ideoita alueen palveluiden kehittämiseksi ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Asukaskahvien järjestäjänä on Jyväskylän kaupungin Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke, jonka tavoitteena on luoda uusia mahdollisuuksia ja toimintamalleja asukkaiden omatoimiselle, hyvinvointia edistävälle toiminnalle. Hankkeella halutaan myös edistää julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden yhteistyötä Huhtasuon alueella.

Lisätietoja: Hyvinvointia Huhtasuolle
erikoissuunnittelija Jukka Laukkanen, p. 040 575 8260

13.11.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje