Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kansallista pelipäivää vietetään Jyväskylän Veturitalleilla torstaina 19.11.

Kansallista pelipäivää vietetään Jyväskylän Veturitalleilla torstaina 19.11.

Jyväskyläläiset nuoret järjestävät PLAYHARD vol.4 -pelitapahtuman Veturitalleilla 19.11.2015 klo 16 – 21. Tapahtuma on ilmainen ja avoin koko perheelle. Alle 13 –vuotiaiden toivotaan saapuvan paikalle vanhempien seurassa.

Illan aikana voi tutustua useisiin vanhoihin että uusiin peleihin. Kokeiltavana on esimerkiksi PlayStation 4 ja PlayStation 3, Xbox One, Wii U ja Super Nintendo. Tapahtumassa voi kokeilla digitaalisten pelien lisäksi biljardia, pingistä, pöytäfutista sekä lautapelejä. Ohjelmistosta löytyy myös pelintekijöiden tuotosten esittelypiste ja Pro Pilkki 2 – nurkkaus. Lisätietoja tapahtumasta #GameONjkl:n Facebook-sivuilta.

Kansallinen pelipäivä on myös teemaviikko

Kansallinen pelipäivä on teemaviikko, joka huipentuu Kansalliseen pelipäivään lauantaina 21.11. Samana päivänä vietetään myös pohjoismaista ja kansainvälistä pelipäivää. Pelipäivän tavoitteena on pelata yhdessä, lisätä peleistä käytävää keskustelua. Kansallisen pelipäivän järjestää vuosittain kaikille avoin Pelikasvattajien verkosto, sekä paikalliset toimijat.

#GameONjkl on pelikasvatushanke, jonka rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeen päätoteuttajana toimii Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja:
Miia Lyyra
projektityöntekijä
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
miia.lyyra(at)jkl.fi
p. 014 266 4245

13.11.2015Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje