Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Liikennevalojen näkyvyyttä parannetaan 17.–19.11. Laukaantien ja Sorastajantien risteyksessä

Liikennevalojen näkyvyyttä parannetaan 17.–19.11. Laukaantien ja Sorastajantien risteyksessä

Laukaantien ja Sorastajantien liittymässä tehdään 17.–19.11. liikennevalojen muutostöitä. Risteysalueen liikennevalot ovat aamu- ja iltaruuhkien välillä pois käytöstä, mikä hidastaa liikennöintiä alueella.

Risteyksen vanhat liikennevalo-opastimet muutetaan led-tekniikalla toimiviksi, jotta liikennevalojen havaittavuus ja toimintavarmuus paranee Muutostyöt pyritään hoitamaan siten, että liikennevalojen toimimattomuudesta aiheutuva haitta jäisi mahdollisimman vähäiseksi. Liikennevalot kytketään aamuisin pois käytöstä aamuruuhkan jälkeen ja otetaan takaisin käyttöön ennen iltaruuhkaa noin kello 15.

Laukaantien ja Sorastajantien risteys on erittäin vilkkaasti liikennöity. Vaikka liikennevalot ovatkin ruuhka-aikoina toiminnassa, vaihtotyön aikainen liikennevalojen toimimattomuus vaikeuttaa ja hidastaa risteyksessä ajamista. Autoilijoita pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta ja käyttämään muita korvaavia reittejä, mikäli mahdollista.

Kartta kohteesta

Lisätiedot: liikenteenohjausinsinööri Martti Varis p. 014 266 5141, martti.varis[at]jkl.fi

13.11.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje