Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tehostetun palveluasumisen yksikössä Jyväskylässä on puututtu asukkaiden epäasialliseen kohteluun

Tehostetun palveluasumisen yksikössä Jyväskylässä on puututtu asukkaiden epäasialliseen kohteluun

Jyväskylän kaupungin ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikössä on tullut esille epäily, että muutamat henkilökuntaan kuuluvat ovat kohdelleet asukkaita epäasiallisesti. Kyseiset kaupungin palveluksessa olevat henkilöt ovat toistaiseksi poissa työtehtävistään.

Kaupunki on selvittänyt kokonaistilannetta ja ryhtynyt asian vaatimiin toimiin ja varmistanut, että asukkaiden turvallisuus on taattu.
Kaupunki on tehnyt tutkintapyynnön epäilyksen alaisista henkilöistä.

Asiaa on käsitelty yksikön henkilökunnan kanssa ja omaisia on informoitu. Omaisille järjestetään asian johdosta keskustelutilaisuus ensi viikolla.

Tehostetun palveluasumisen yksikössä on asukkaina monisairaita ikäihmisiä. Kaupungin omissa ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon yksiköissä on 693 asiakasta. Ostopalveluyksiköissä on 379 asiakasta ja palveluseteliyksiköissä 75 asiakasta. Kaikkiaan ympärivuorokautisessa asumisessa on asiakkaita 1147.

Lisätietoja:
palvelupäällikkö Eeva-Liisa Saarman, Jyväskylän kaupunki, ympärivuorokautinen asuminen ja hoito
p. 014 266 3825, 050 5911 231
palvelujohtaja Risto Kortelainen, Jyväskylän kaupunki, vanhuspalvelut
p. 014 266 3634, 050 522 8677

12.11.2015Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje