Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Mielensäpahoittaja ja poika vierailee Jyväskylän kaupunginteatterissa

Hersyvällä huumorilla höystetty Mielensäpahoittaja ja poika vierailee suurella näyttämöllä

Mielensäpahoittaja ja poika vierailee Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä maanantaina 16.11. Esityksiä on kaksi: klo 16 ja 19. Lavalla loistavat huikeat Esko Roine ja Aimo Räsänen. –Molemmat esitykset on loppuunvarattu, mutta peruutuspaikkoja voi tiedustella lippumyymälästämme vielä maanantaina, vinkkaa markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi.

Valtakunnan valloittanut Mielensäpahoittaja on kirjailija Tuomas Kyrön luoma hahmo. Niin hauska ja viisas, niin tosi ja tarpeellinen ja samalla, myönnetään pois, ihan mahdoton jäärä. Tapahtuu näinä aikoina, keväisen jäittenlähdön ja jouluviikkojen välillä. Tarinan hersyvä huumori on taitettu elämän pohjimmaisella haikeudella, komedian sävyt ovat syvästi suomalaisia. Keskiössä isä, jonka mieli niin helposti pahoittuu. Isän voinnista ja touhuista on alituiseen huolissaan hänen aikuinen poikansa.

Seija Holman dramatisointi pohjautuu Tuomas Kyrön teoksiin Mielensäpahoittaja, Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike ja Miniä. Mausteena käytetty myös kirjailijan Helsingin Sanomissa ilmestyneitä kolumneja.

Lisätietoja:
markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi, p. 014 266 4183, 040 556 9810
tiedottaja Sirkka Helke, p 014 266 4174, 0503407293

kuvia:
www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/mielens%C3%A4pahoittaja-ja-poika-pressikuvat


12.11.2015Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje