Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Suomentaja Kaisa Kukkola vierailee ke 18.11. klo 17 Monikulttuurikeskus Gloriassa

Suomentaja Kaisa Kukkola vierailee ke 18.11. klo 17 Monikulttuurikeskus Gloriassa

Kaisa Kukkola kertoo suomentamastaan, Annick Cojeanin kirjoittamasta kirjasta Gaddafin haaremi: Libyan hirmuvaltiaan seksiorjana (Alligaattori Kustannus, 2015). Gaddafin haaremi oli Ranskassa heti ilmestyttyään bestseller, ja se on käännetty yli kahdellekymmenelle kielelle. Kaupunginkirjaston pop-up-kirjastosta voi lainata aihetta koskevaa kirjallisuutta, kirjastokortti mukaan.

Tilaisuus pidetään keskiviikkona 18.11. klo 17–19 Jyväskylän Monikulttuurikeskus Gloriassa (Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä). Illassa on mukana myös kaupunginkirjaston pop up -kirjasto, joka tarjoaa lainattavaksi aiheeseen liittyvää kirjallisuutta. Ota kirjastokortti mukaan!
Tilaisuus on osa Kieli, kulttuuri ja kirjallisuus -tapahtumasarjaa, jonka järjestävät Monikulttuurikeskus Gloria, Jyväskylän kaupunginkirjasto, Keski-Suomen Kirjailijat, Taiteen edistämiskeskus ja Keski-Suomen Pohjola-Norden.

Lisätietoa:

Monikulttuurikeskus Gloria
johtaja Arja Seppälä
p. 040 743 3097
sähköposti: gloriassa.tapahtuu(at)monikulttuurikeskus-gloria

Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
kirjastonhoitaja Anna Kainulainen
p. 014 266 4138
sähköposti: anna.kainulainen(at)jkl.fi

11.11.2015Minna Koivisto

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje