Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Luistelukausi on käynnistymässä Jyväskylän tekojääradoilla

Luistelukausi on käynnistymässä Jyväskylän tekojääradoilla

Jyväskylän liikuntapaikoilla valmistaudutaan talviliikuntakauden alkamiseen. – Ulkotekojäillä ollaan saamassa kausi vähitellen onnistuneesti käynnistymään ja talvivuorot alkamaan. Luonnonjäitä puolestaan aletaan kunnostaa heti kun vain talviolosuhteet vakiintuvat. Retkiluisteluladut ja jääladut kunnostetaan kelien mukaan myös tälläkin talvikaudella, kertoo liikuntapaikkavastaava Jarmo Korhonen Jyväskylän liikuntapalveluista.

Palokan tekojää avataan tänään tiistaina 10.11. ja huomenna keskiviikkona 11.11. on vuorossa Viitaniemen tekojään avaaminen. Vaajakosken tekojää saadaan avattua myös loppuviikon aikana. Puistokoulun tekojäällä on koneet jo saatu käynnistymään ja jää avataan yleisölle heti keliolosuhteiden salliessa.

Yleisöluisteluvuoroja tekojääradoilla ja Tikkakosken jäähallissa

Yleisöluisteluvuoroja on kolmella Jyväskylän tekojääradalla – Viitaniemessä sekä Palokan ja Vaajakosken liikuntapuistoissa. Kuntalaiset pääsevät luistelemaan yleisövuoroilla talviaikaan myös Tikkakosken jäähallissa.

Ajankohtaiset yleisöluisteluvuorot löytyvät osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/paikat/jaat. Muutokset vuoroihin ovat mahdollisia ja niistä ilmoitetaan internetsivujen kautta.

Lisätietoja:
Jarmo Korhonen p. 014 266 4274, 050 3407241
Tuomo Mäkinen p. 014 266 4342, 0500 755395

10.11.2015Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje