Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Riku Niemi Orchestra vierailee Jyväskylässä torstaina 5.11.

Riku Niemi Orchestra vierailee Jyväskylässä torstaina 5.11.

Riku Niemi Orchestra (RNO) musisoi torstaina 5.11. jyväskyläläisissä päiväkodeissa ja kouluissa sekä pitkäaikaishoidon ja tehostetun palveluasumisen yksiköissä.

Kulttuuritempaus kuuluu RNO:n Saapuvien konserttien sarjaan. – Näiden konserttien tavoitteena on edistää kulttuurin tasa-arvoa ja saavutettavuutta. Kaikilla ei ole mahdollisuutta saapua kuulemaan elävää musiikkia konserttisaliin, joten RNO:n muusikot saapuvat tällä kertaa kuulijoiden luo, kommentoi orkesterin taiteellinen johtaja Riku Niemi vierailukonserttien ideaa.

Orkesterin muusikot esiintyvät neljässä päiväkodissa, Kuokkalan yhtenäiskoululla ja kahdessa vanhuspalvelujen piiriin kuuluvassa yksikössä. Luvassa on ammattitaitoisesti soitettua viihdemusiikkia erilaisilla kokoonpanoilla kuten viuluduo, vaskikvartetti ja saksofonikvintetti. Jyväskylän konsertit järjestää RNO yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa.

Pressikuvia orkesterista löytyy osoitteesta: http://www.kolumbus.fi/musiikkiratkaisut/rno/tekniikka.htm

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuuksia.

Lisätietoja Jyväskylän esiintymisistä, aikataulusta ja paikoista:
kulttuurituottaja Terho Valkonen
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
p. 014 266 4045
terho.valkonen(at)jkl.fi

4.11.2015Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje