Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kirjasto LIVE! -illassa Elias Kahila Band ti 10.11. klo 18

Kirjasto LIVE! -illassa Elias Kahila Band ti 10.11. klo 18

Elias Kahila Band kaataa raja-aitoja! EKB tuo sellon pysyvästi blues- ja funk-musiikkiin ja on mielenkiintoinen vaihtoehto kitarabändeille sekä uudenlainen, mutta helposti lähestyttävä musiikkielämys.

Kahilan intohimona on kehittää pop/rock-sellonsoiton tekniikkaa ja saada tätä kautta tuotua selloa uuteen valoon. Sellosta lähtee niin blues, funk kuin pop ja rock, mutta siihen tarvitaan oma tekniikka ja estetiikka, joka poikkeaa klassisen musiikin standardeista – vähän samalla tavalla kuin suomen kieli poikkeaa ruotsin kielestä.

Kaksimiehisessä yhtyeessä soittavat Kahila sekä kitaristi Kristian Ijäs. Ijäksen rooli bändin toisena puolikkaana on iso: hän soittaa joko akustista kitaraa, sähköbassoa tai rumpupedaa-leita – tai jopa kahta näistä soittimista yhtä aikaa biisistä riippuen.

Kirjasto LIVE! -ilta järjestään tiistaina 10.11. klo 18 Jyväskylän kaupunginkirjaston musiikki-osastolla kolmannessa kerroksessa (Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä). Vapaa pääsy. Tervetuloa!


Lisätietoja:

Pääkirjaston musiikkiosasto
Aapo Ruuttunen
p. 014 26 64146
etunimi.sukunimi@jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/kirjasto

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/153513851667583/

2.11.2015Minna Koivisto

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje