Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Sotemberin ilmiannot: Perhekompassi kokoaa yhteen lapsiperheiden palvelut

Sotemberin ilmiannot: Perhekompassi kokoaa yhteen lapsiperheiden palvelut

Jyväskylässä on laadittu internetistä löytyvä palveluopas, Perhekompassi, joka johdattaa jyväskyläläiset lapsiperheet palvelujen ja toiminnan pariin.

Perhekompassi on jaettu aihekokonaisuuksiin ja kysymyksiin, jotka johdattavat etsijän tiedon polulle. Perhekompassi neuvoo esimerkiksi, mistä saa neuvoja lapsen unipulmiin, mistä löytää tukea vanhemmuuteen ja kasvatukseen tai mistä tietoa asumisesta nuoren suunnitellessa muuttoa pois kotoa.

- Idea sai alkunsa eri toimijoiden välisessä perhekeskusverkostotyössä. Moni verkostossa mukana ollut toimija koki, että ei tiedä riittävästi muista palveluista tai mihin hän voisi ohjata erilaisissa lapsiperheen tilanteissa.

Perhekompassi on kehitetty usean eri toimijan voimin. Mukana kehittämistyössä ovat olleet kaupungin lapsiperhepalvelut, seurakunta ja järjestöt.

Perhekompassi ei ole vielä valmis, vaan sitä täydennetään saatujen ideoiden ja palautteiden myötä.

- Toivommekin, että perheet ja muut Perhekompassia käyttävät ehdottaisivat sivuille sopivia linkkejä ja antaisivat palautetta, jotta palveluopas kehittyisi edelleen, ilmiannossa todetaan.

Palveluun voi tutustua osoitteessa. www.jyvaskyla.fi/perhekompassi.

Lisätietoja: Sari Paananen, Jyväskylän kaupunki, sari.h.paananen@jkl.fi tai 014 266 3502

29.10.2015Emmi Hyvönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje