Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Koko perheen pelitapahtuma Jyväskylän Veturitalleilla torstaina 5.11.

Koko perheen pelitapahtuma Jyväskylän Veturitalleilla torstaina 5.11.

Jyväskyläläiset nuoret järjestävät PLAYHARD III -pelitapahtuman Veturitalleilla 5.11.2015 klo 16:00 – 21:00. Tapahtuma on ilmainen ja avoin koko perheelle. Alle 13 –vuotiaiden toivotaan saapuvan paikalle vanhempien seurassa.

Päivän ohjelmistossa on tutustumista useisiin eri konsoleihin sekä vanhoihin että uusiin peleihin. Kokeiltavana on esimerkiksi PlayStation 4 ja PlayStation 3, Xbox One, Wii U ja Super Nintendo. Tapahtuman ohjelmistosta löytyy myös Pro Pilkki 2 –nurkkaus, pelikonsolinäyttely ja NHL 16 –turnaus.

Lisätietoja tapahtumasta ja turnaukseen ilmoittautumisesta löytyy osoitteesta: veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/gameonjkl tai #GameONjkl:n Facebook-sivuilta.

#GameONjkl on pelikasvatushanke, jonka rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeen päätoteuttajana toimii Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

Avoimien ovien viikko Veturitalleilla 2.11 - 6.11.2015.

Pelitapahtuma järjestetään Veturitallien juhlaviikon aikana, jolloin juhlitaan Veturitallien kolmatta syntymäpäivää. Veturitallien monipuoliseen toimintaan voi tulla tutustumaan marraskuun ensimmäisen viikon aikana. Ohjelmisto löytyy osoitteesta http://veturitallit.jyvaskyla.fi/synttarit

Lisätietoja:

Miia Lyyra
projektityöntekijä
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
miia.lyyra(at)jkl.fi
p. 014 266 4245

26.10.2015Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje