Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Sotemberin ilmiannot: MYLLY-palavereissa luodaan ratkaisuja asiakastarpeisiin tehokkaasti

Sotemberin ilmiannot: MYLLY-palavereissa luodaan ratkaisuja asiakastarpeisiin tehokkaasti

Sotemberin ilmiannoissa kerrotaan MYLLY-palavereista, joissa pyritään löytämään ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin tehokkaasti ja luovasti.

- MYLLYn tavoitteena on vastata erilaisiin asiakastarpeita koskeviin kysymyksiin, oli asiakas sitten lapsi tai aikuinen, perhe tai organisaatio, yhteistyökumppani tai potentiaalinen tuleva asiakas. Kuka tahansa työntekijä voi tuoda kysymyksen MYLLYyn, jossa asiaa pohditaan yhdessä ratkaisuhakuisesti, hyödyntäen läsnäolijoiden asiantuntemusta ja kokemusta. Palaverin jälkeen tapahtuvista toimenpiteistä vastaa se henkilö, joka on kysymyksen MYLLYyn tuonut, ellei toisin sovita, kertoo Sini Huolman Attentio Oy:stä.

MYLLY-palaverikäytäntöjä tehostaa sähköisten palveluiden hyödyntäminen.

- Yrityksen sisäinen tiedotus siirrettiin Yammeriin ja kerran kuukaudessa pidämme yrityksen sisäisiä asioita koskevan palaverin. Viikoittain toteutuu vain MYLLY, johon kukin osallistuu työtilanteensa mukaisesti. Yhdessä MYLLY-palaverissa ei siis ole koko henkilökunta paikalla ja näin osallistujamäärä pysyy riittävän pienenä tehokkaan työskentelyn kannalta. MYLLY toteutuu tällä hetkellä vaihtuvana ajankohtana eri viikkoina, pyrkien näin mahdollistamaan myös osa-aikaisten työntekijöiden osallistumisen.

MYLLY-palaverin käyttöönoton taustalla on nuoren yrityksen pyrkimys luoda totutuista malleista poikkeavia, uusia ja toimivia käytäntöjä alalle.

- Opettelemme uutta ja kehitämme olemassa olevaa ennakkoluulottomasti kokeillen. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia palveluja pyrkien samalla kustannustehokkaaseen ja alaa kehittävään toimintamalliin. MYLLY-palaverin tavoitteen mukaisesti pyrimme rajaamaan keskustelun ratkaisuhakuiseen ja kehittävään, luovaan yhteiseen ajatteluun.

Lisätietoja: Sini Huolman, Attentio Oy, p. 050 5250678.

23.10.2015Emmi Hyvönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje