Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunnan päätöksiä 21.10.2015

Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunnan päätöksiä 21.10.2015

Kotalammen kentän tekonurmihanke etenee yhteistyössä Komeetat ry:n kanssa

Jyväskylän Keltinmäessä sijaitsevan Kotalammen urheilupuiston hiekkakentän muuttaminen tekonurmeksi etenee yhteistyössä Jyväskylän Komeetat Ry:n kanssa. Lautakunta päätti esittelijän muutetun ehdotuksen mukaisesti antaa liikuntapalveluille valtuudet neuvotella Komeetat Ry:n kanssa vuokrasopimuksen, jolla seura vuokraa Kotalammen hiekkakentän ja liikuntapalveluiden kanssa myöhemmin sovittavat tilat Kotalammen huoltorakennuksesta 10–15 vuodeksi. Vuokrasopimuksen tekeminen edellyttää Komeetat ry:ltä sitovaa päätöstä hankkeeseen 31.3.2016 mennessä.

Päätöksen mukaan Komeetat ry. hankkii kentälle tekonurmen asennuksineen omalla kustannuksellaan ja Jyväskylän kaupunki vastaa tarvittavien pohjatöiden tekemisestä. Vuokrasopimuksen hinta on nimellinen ja kattaa järjestelyistä aiheutuvat hallintokulut. Kenttä ja huoltorakennus ovat koululiikunnan ja päiväkodin käytössä päiväisin ja turnauskäytössä tarvittaessa. Jyväskylän kaupunki jäädyttää kenttäalueen viereen tekonurmialueen ulkopuolelle luistelualueen. Komeetat ry. vastaa tekonurmen poistoon ja vaihtoon liittyvistä kustannuksista.

Järjestelyn myötä Komeetat ry:n jalkapallotoiminta keskittyisi Kotalammen kentälle. Seuran oman käytön yli jäävät vuorot voitaisiin myydä harjoitus- tai ottelukäyttöön kaupungin hinnaston mukaisesti.

Vaajakosken liikuntapuiston huoltorakennuksen hankesuunnitelma hyväksyttiin

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta hyväksyi osaltaan Vaajakosken liikuntapuiston huoltorakennuksen 2. vaiheen hankesuunnitelman. Tekojääradan ja yleisurheilukentän välissä sijaitsevan huoltorakennuksen peruskorjauksessa on tarkoitus kunnostaa pukuhuone- ja huoltotiloja ja päästä eroon piha-alueen ylimääräisistä tilapäiskonteista. Samalla parannetaan piha-alueen toimivuutta ja liikenneturvallisuutta. Pihan muutostyöt kytkeytyvät tiiviisti samaan aikaan toteutettavaan kirjaston päädyn nuorisotilahankkeeseen. Hanke on tarkoitus toteuttaa huhti-lokakuun aikana 2016. Huoltorakennuksen peruskorjauksen toisen vaiheen kustannusarvio on 675 000 euroa (alv 0%). Lausuntoa asiasta oli pyytänyt Jyväskylän Tilapalvelu.

Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan kevään 2016 kokousajat

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta päätti kevään kokousajat. Kokoukset alkavat klo 17.00 keskiviikkona 20.1.2016, keskiviikkona 23.3.2016, tiistaina 3.5.2016 ja keskiviikkona 8.6.2016.

Kokouksen esityslista ja liitteet

Kokouksen esityslista ja liitteet on luettavissa tästä linkistä: http://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/epj_asil_tweb.htm?+bid=982. Materiaali on pdf-tiedostomuodossa.

Hyväksytty pöytäkirja tulee yleisesti nähtäville keskiviikkona 29.10.2015. Jyväskylän kaupungin kirjaamoon, Vapaudenkatu 32 ja internetiin: http://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/pk_tek_tweb.htm.


Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunki,
- kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja Antti Saleva, p. 040 734 8106
- kulttuuri- ja liikuntapalvelujen palvelujohtaja Ari Karimäki, p. 014 266 4001

21.10.2015Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje