Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Sotemberin ilmiannot: Music Against Drugs ry virittää virtuaalikeskustelua nuorten kanssa

Sotemberin ilmiannot: Music Against Drugs ry virittää virtuaalikeskustelua nuorten kanssa

Music Against Drugs ry:n ilmiannossa kerrotaan sisäisen viestinnän ja virtuaalisen hengailutilan kehittämisestä "Slack" -keskusteluohjelman avulla.

- Slack on keskusteluohjelma, joka toimii verkossa, työpöydän ladattavassa ohjelmassa ja mobiilisti. Slack toimii työyhteisön ja tiimin sisäisen viestinnän kanavana, siellä järjestetään 2x/vk nuorten chatti sekä siellä on tällä hetkellä #lounge kanava, joka toimii virtuaalisena vasteena mille tahansa fyysiselle hengailutilalle, Sotemberin sivuille tulleessa ilmiannossa kerrotaan.

Music Against Drugs ry:n tarkoituksena oli luoda virtuaalinen hengailutila osaksi toimintaansa. Ohjelman avulla saatiin kuitenkin monta asiaa yhdistettyä tehokkaasti ja toimivasti samalle alustalle. Taustalla on yhdistyksen pääsy mukaan VerkeFactoriin, josta saadaan tukea verkkonuorisotyön kehittämiseen vuoden ajan.

- Tarkoitus oli lähteä rakentamaan tätä virtuaalista hengailutilaa, mutta saimmekin samalla todella pätevän sisäisen viestinnän kanavan. Tapasimme Verken edustajia, ja he esittelivät meille heidän löytämiään vaihtoehtoja, joista valitsimme Slackin kokeiluun, ilmiannossa todetaan.

Yhdistys on tyytyväinen, sillä ohjelman avulla on saatu resurssia tuotua ihmisiä sinne, missä keskustelu on helppoa ja tehokasta.

- Kokeilimme ennakkoluulottomasti uutta työvälinettä, joka näyttäytyi mahtavaksi ja toimivaksi alustaksi toiminnalle. Näin saimme myös kaikkia toiminnassamme olevia ihmisiä lähemmäksi toisiaan, oli kyse sitten työntekijöistä, tiimiharjoittelijoista tai agenteistamme.

Slack on tällä hetkellä käytössä kaikilla yhdistyksen työntekijöillä, tiimiharjoittelijoilla sekä agenteilla- ja vapaaehtoisilla nuorilla.

- Ohjelmaa käyttävät kaikki työntekijät ja tiimiharjoittelijat päivittäin työssään olemalla saatavilla sekä kirjoittamalla ja lukemalla viestejä eri kanavilla ja yksityiskeskusteluissa. Kaikki vapaaehtoisnuoremme voivat ottaa Slackin käyttöön halutessaan ja osallistua mukaan viikoittaisiin chatteihin (ma & amp; to klo. 20.00-21.00) sekä hengailla vapaasti Slackissa 24/7 milloin vain.

Lisätietoja: Miio Seppänen, Music Against Drugs ry, p. 050 443 1828

21.10.2015Emmi Hyvönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje