Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kiinan kääntäjä Pertti Seppälä vierailee 28.10. Monikulttuurikeskus Gloriassa

Runoja, keskustelua ja pop up -kirjastosta kiinalaista kirjallisuutta lainaksi

Kiinan kääntäjä Pertti Seppälä vierailee Monikulttuurikeskus Gloriassa

Keskiviikkona 28.10.2015 klo 18.00–19.30 kiinan kääntäjä, kirjailija, Kiinan tuntija ja sinologi Pertti Seppälä vierailee Jyväskylässä. Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus järjestetään Monikulttuurikeskus Gloriassa osoitteessa Matarankatu 6. Tervetuloa!

Pertti Seppälä lukee uutta käännöstään Vuorten sini – Wang Wein valitut runot. Sen jälkeen keskustellaan kiinan kääntämisestä, kalligrafiasta ja runouden materiaalisuudesta. Riikka Ala-Hakula haastattelee Pertti Seppälää, ja lopuksi varataan aikaa yleisökysymyksille.

Mukana tilaisuudessa on myös kaupunginkirjaston pop up -kirjasto, josta voi lainata kiinalaista kirjallisuutta. Kirjastokortti mukaan!

Tapahtuma on osa Kieli, kulttuuri ja kirjallisuus -sarjaa, jonka järjestävät Monikulttuurikeskus Gloria, Jyväskylän kaupunginkirjasto, Keski-Suomen Kirjailijat ry, Taiteen edistämiskeskus ja Keski-Suomen Pohjola-Norden.


Lisätietoja:

Monikulttuurikeskus Gloria
johtaja Arja Seppälä
p. 040 743 3097


Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
kirjastonhoitaja Anna Kainulainen
p. 014 266 4138

20.10.2015Minna Koivisto

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje