Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Poistokirjamyynti Jyväskylän kaupunginkirjastossa 28.–29.10.2015

Poistokirjamyynti Jyväskylän kaupunginkirjastossa 28.–29.10.2015

Jyväskylän kaupunginkirjaston perinteinen kirjamyynti järjestetään keskiviikkona ja torstaina 28.–29.10. klo 10–20 pääkirjaston Minnansalissa, Vapaudenkatu 39–41, 1. krs. Tervetuloa tekemään löytöjä, maksu käteisellä!

Kirjamyynnistä on saatavilla edulliseen hintaan lasten ja aikuisten kaunokirjallisuutta, tietokirjoja, lehtiä ja jonkin verran äänitteitä. Esimerkiksi lastenkirjat ja sarjakuvakirjat maksavat 50 senttiä ja aikuisten kirjat euron kappaleelta. Ostokset on mahdollista maksaa vain käteisellä.

Valikoimaa täydennetään myyntipäivien aikana, sillä kaikki aineisto ei mahdu kerralla esille pöydille. Löytöjä voi tehdä aivan tapahtuman loppuun saakka.

Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipaikoista poistetaan aineistoa koko vuoden ajan, koska hyllytilaa tarvitaan uusille kirjoille. Poistettua aineistoa myydään jatkuvasti kirjaston toimipisteissä. Kerran vuodessa järjestetään koko kirjaston yhteinen kirjamyyntitapahtuma.


Kaupunginkirjaston aineiston poisto ja varastointi

Kirjaston kokoelma pyritään pitämään riittävin poistoin ja hankinnoin ajantasaisena ja sopivan kokoisena. Varastoinnin periaatteena on säilyttää kulttuuriperintöä ja tarjota varastokokoelma asiakkaiden käyttöön. Maakuntakokoelmaan kootaan Keski-Suomea koskevaa aineistoa. AV-aineistoa ei varastoida, ellei se ole historiallisesti merkittävää. Mikrofilmit säilytetään pysyvästi.

Aineiston poiston kriteereitä ovat aineiston huonokuntoisuus, vanhentunut sisältö ja kysynnän laantuminen.

Jyväskylän kaupunginkirjaston – Keski-Suomen maakuntakirjaston poisto- ja varastointiohjeet ovat kirjaston www-sivuilla osoitteessa www.jyvaskyla.fi/kirjasto/kokoelmat/varastointi

Lisätietoa

Lea Hassinen
Osastosihteeri
p. 014 266 4101
etunimi.sukunimi@jkl.fi


Tiina Ohra-aho
Myyntitapahtuman
vastuutiimin jäsen
p. 014 266 4116 (tavoitettavissa 28.–29.10.)
etunimi.sukunimi@jkl.fi


Jyväskylän kaupunginkirjaston tilaisuudet: www.jyvaskyla.fi/kirjasto/tapahtumat/tilaisuudet

20.10.2015Minna Koivisto

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje