Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Asukaskahveilla 21.10. aiheina kevyen liikenteen väylien kunto ja joukkoliikenne Huhtasuolla

Asukaskahveilla 21.10. aiheina kevyen liikenteen väylien kunto ja joukkoliikenne Huhtasuolla

Millaisessa kunnossa ovat pyörätiet ja kevyen liikenteen väylät Huhtasuolla? Missä on korjaamisen kohtia? Onko liikenteessä jossakin erityisiä vaaran paikkoja? Asukkailta halutaan palautetta ja kehittämisideoita myös joukkoliikenteestä. Ovatko joukkoliikenteen reitit toimivia? Onko toiveita bussien aikatauluihin?

Teemaan liittyvää palautetta, kysymyksiä ja ideoita asukkailta halutaan Hyvinvointia Huhtasuolle -hankkeen järjestämässä asukaskahvitilaisuudessa Huhtasuon kylätoimistossa (Nevakatu 1) keskiviikkona 21.10. klo 18-20. Keskustelua ovat alustamassa ja kysymyksiin vastailemassa katupäällikkö Tuula Smolander ja joukkoliikenneinsinööri Ari Tuovinen Jyväskylän kaupungilta.

Asukaskahveilla yleisö osallistuu keskusteluun. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Asukaskahvit on kaikille Huhtasuon asukkaille avoin keskustelutilaisuus, johon osallistuu asukkaiden lisäksi teemaan liittyviä asiantuntijoita ja virkamiehiä. Asukaskahvit on hyvä paikka tuoda uusia ideoita alueen palveluiden kehittämiseksi ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Asukaskahvien järjestäjänä on Jyväskylän kaupungin Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke, jonka tavoitteena on luoda uusia mahdollisuuksia ja toimintamalleja asukkaiden omatoimiselle, hyvinvointia edistävälle toiminnalle. Hankkeella halutaan myös edistää julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden yhteistyötä Huhtasuon alueella.

Lisätietoja: Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke
erikoissuunnittelija Jukka Laukkanen, p. 040 575 8260

15.10.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje