Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kotiteollisuuden Jouni Hynynen vierailee Jyväskylä Rock Academyn klinikalla Veturitalleilla keskiviikkona 21.10.

Kotiteollisuuden Jouni Hynynen vierailee Jyväskylä Rock Academyn klinikalla Veturitalleilla keskiviikkona 21.10.

Kotiteollisuus-yhtyeen kitaristilaulaja Jouni Hynynen vierailee Jyväskylän Veturitalleilla keskiviikkona 21.10. klo 18 – 20 kaikille avoimessa ja maksuttomassa Jyväskylä Rock Academyn musiikkiklinikassa. Hynynen kertoo kahden tunnin aikana urastaan muusikkona ja kirjailijana.

Jouni Hynynen on tunnettu suorasukaisesta puheestaan ja klinikan teemana onkin ”Rokkihommat, kovat hommat”. Hynysen kolumneja on julkaistu useissa sanomalehdissä sekä kolumneista koostetuissa kirjoissa. Mies muistetaan myös Äijät –tv-ohjelmasta, jossa hän toimi juontajana Jone Nikulan kanssa.

Vuonna 1991 perustettu, suomenkielistä metallia soittava Kotiteollisuus on voittanut muun muassa Emma-palkinnon albumillaan Helvetistä itään. Yhtyeen viimeisin ja järjestyksessään 14. studioalbumi on huhtikuussa ilmestynyt Kruuna / Klaava.

Jyväskylä Rock Academy ja Rock Academy Finland

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Valmennus tapahtuu musiikkiklinikoilla, keikoilla ja studioissa.

Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu vuodesta 2011 toimineen Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut. Rock Academy Finland -hanke on laajentunut Turun ja Jyväskylän lisäksi pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Joensuuhun ja Raumalle. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Rock Academy Finland –hankkeelle kolmeksi vuodeksi noin 500 000 euroa tukea.

Lisätiedot:
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244

14.10.2015Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje