Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Sinfonian perjantaina 16.10. julkaistava levy sisältää viihdeklassikoita Waltteri Torikan kanssa

Jyväskylä Sinfonian perjantaina 16.10. julkaistava levy sisältää viihdeklassikoita Waltteri Torikan kanssa


SydänBaritoni Waltteri Torikan ja Jyväskylä Sinfonian uusi yhteislevy julkaistaan perjantaina 16.10. Torikan debyyttialbumi Sydän sisältää hänen valitsemiaan klassisen sekä viihde- ja popmusiikin kappaleita uusin sovituksin. Ville Matvejeffin johtamalla levyllä ovat mukana muun muassa kappaleet Myrskyluodon Maija, Hopeinen kuu, Valkeaa unelmaa sekä Torikan itsensä säveltämä ja sanoittama Elokuun 16.

Levyn artistivieraina ovat Saara Aalto sekä Maria Ylipää. Levyn julkaisee Warner Music Finland ja sen on tuottanut Janne Huttunen.

Waltteri Torikka on uuden polven oopperalaulaja, joka voitti viime keväänä MTV:n Tähdet, tähdet -televisio-ohjelman ja nousi sen myötä rakettimaisesti viihdemaailman huipulle. Pro Musica Säätiö valitsi hänet vuoden 2014 nuoreksi muusikoksi.

Waltteri Torikka

Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola
Jyväskylä Sinfonia
jenni.hakola[at]jkl.fi
puh. 014 266 4167

Aino-Kuutamo Uusitorppa
Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa[at]warnermusic.com

14.10.2015Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje