Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vuorenlahdenkadun korjaus haittaa liikennettä 15.10. alkaen Muuratsalossa

Vuorenlahdenkadun korjaus haittaa liikennettä 15.10. alkaen Muuratsalossa

Muuratsalon huonokuntoisen Vuorenlahdenkadun korjaustyöt käynnistyvät torstaina 15.10. ja kestävät arviolta neljä viikkoa.

Valmistelevina töinä Jyväskylän Energia Oy on korjannut kadulla jätevesiviemäreitä ja Jyväskylän kaupunki kadun rumpuputkia. Nyt käynnistyvien korjaustöiden yhteydessä kadun rakennetta vahvistetaan ja pahiten routivat kohdat lujitetaan teräsverkoilla. Tasatun ja tiivistetyn pohjan päälle levitetään uusi asfalttipäällyste. Myös kadun kevyen liikenteen väylä rakennetaan pintaosiltaan uudelleen.

Työ ei edellytä kadun sulkemista eikä sen yhteydessä tehdä kadulle syviä kaivantoja. Aika ajoin liikennettä joudutaan pysäyttämään lyhyeksi aikaa työkoneiden takia, esimerkiksi teräsverkkoja levitettäessä. Päällystystöiden ajan päällystettävä kaista on suljettuna ja liikenne ohjataan yhdelle kaistalle vuorotellen kummastakin suunnasta. Tiellä kulkijoita pyydetään noudattamaan työn aikana erityistä varovaisuutta, ottamaan huomioon työkoneiden liikkuminen sekä noudattamaan työn aikaista liikenteenohjausta.

Korjaustyöstä vastaa Jyväskylän kaupungin liikenne- ja viheralueiden palvelualue urakoitsijanaan Lemminkäinen Infra Oy.

Lisätiedot: geotekninen asiantuntija Kari Seuranen, Jyväskylän kaupunki, kari.seuranen[at]jkl.fi, p. 014 266 5136

13.10.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje