Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tommy Tabermannin runoja sanoin ja sävelin Jyväskylän kaupunginteatterissa

Nauti minusta! tuo lavalle edesmenneen Tommy Tabermannin runoja sanoin ja sävelin Jyväskylän kaupunginteatterissa

Jyväskylän kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä saa kantaesityksensä Nauti minusta! -musiikillinen esitys lauantaina 10.10. klo 19. Lavalla säkenöivät Tarja Matilainen, Tuija Kiviranta ja Nina Loimusalo sekä muusikot Jiri Mustajärvi ja Pekka Törmänen.

Esitys koostuu Tommy Tabermannin proosasta ja runoista, joita ovat säveltäneet mm. Toni Edelmann, Ninni Martikainen ja Nina Loimusalo. Esityksen on dramatisoinut ja ohjannut Tarja Matilainen. Illan aikana kuullaan esimerkiksi nimikkokappale Nauti Minusta, Itku Pitkästä Ilosta, Tähti, Enkeli ja Miehen Elämää.

Edesmenneeltä runoilijalta ja kirjailijalta Tommy Tabermannilta on julkaistu yli 80 runokokoelmaa ja romaania. Hänet tunnettiin ennen kaikkea rakkauden ja erotiikan kuvaajana. Tabermann tuli koko kansan tutuksi tv:n Uutisvuoto-ohjelmassa vuodesta 1998, jossa esiintyi yli 300 kertaa. Hänet valittiin kansanedustajaksi 2007 ja herätti huomiota mm lakialoitteellaan ”rakkauslomasta”.

Ainoastaan seitsemän esitystä 10.10. – 19.11.2015. L

Lisätietoja Nauti minusta -esityksestä Tarja Matilainen p. 045 138 1673.
kuva
http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/media/kuvapankki#nautiminusta

7.10.2015Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje