Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Maksuton Liikuntaluotsikoulutus 13.10. Jyväskylässä

Maksuton Liikuntaluotsikoulutus 13.10. Jyväskylässä

Liikuntaluotsikoulutus on tarkoitettu vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille, jotka haluavat toimia liikuntaystävänä saattajaa tai kaveria kaipaaville henkilöille. Koulutus järjestetään tiistaina 13.10.2015 klo 16.30–20.30 Kansalaistoiminnankeskus Matarassa (Matarankatu 4). Koulutukseen mukaan tulevilta ei vaadita aiempaa koulutusta tai kokemusta, vaan aito kiinnostus vapaaehtoistoimintaan riittää.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen, Jyväskylän vapaaehtoistoiminnan palvelut – Vaparin, Jyväskylän liikuntapalvelujen ja Aktiva ry. / TEEK – hankkeen kanssa.

Koulutus on osallistujille maksuton.

Liikuntaluotsit innostavat liikkumaan

Vapaaehtoisten liikuntaluotsien tehtävänä on innostaa ja tukea ihmisiä, jotka kokevat tarvitsevansa apua liikkumisessa. Liikuntaluotsit voivat toimia ulkoiluapuna tai he voivat lähteä kaveriksi esimerkiksi kuntosalille ja sulkapallokentälle.

Liikuntaluotsitoiminta noudattaa vapaaehtoistoiminnan periaatteita, jolloin toiminnassa korostuvat molemminpuolinen vapaaehtoisuus, vastavuoroisuus ja tasa-arvo. Toiminta on luottamuksellista ja palkatonta. Liikuntaluotsi toimii itselleen sopivana aikana, itselleen parhaiten sopivissa tehtävissä ammattihenkilöstön rinnalla.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Jyväskylän liikuntapalvelut, Tiina Kurittu, p. 014 266 3144, tiina.kurittu@jkl.fi

6.10.2015Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje