Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » "Jälleen lähtee laulu soimaan" yhteislaulutilaisuudessa 9.10. Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa

”Jälleen lähtee laulu soimaan” yhteislaulutilaisuudessa 9.10. Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa

Perjantaina 9.10. järjestettävän Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuuden teemana ovat tällä kertaa 60- ja 70-lukujen hitit. Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41) klo 13 alkaen päästään musiikin siivittämälle aikamatkalle vuosikymmenten taa sen ajan iskelmiä laulaen.

– Luvassa on ikivihreitä helmiä. Menoa ja meininkiä riittää ja jotkut sävelmät voivat laittaa tanssijalankin vipattamaan. Välillä sitten lauletaan hempeämmissä tunnelmissa, vinkkaa tilaisuuden ohjelmistosta yhteislaulujen vetäjänä toimiva Jaana Eloranta. Yhdessä lauletaan noin puolitoista tuntia ja sen jälkeen voi nauttia alennushintaan pullakahvit kirjaston alakerrassa sijaitsevassa Novelli-kahvilassa.

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen järjestämiin Laulusta voimaa -tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Seuraavat yhteislaulut järjestetään 13.11. ja 11.12.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
terho.valkonen(at)jkl.fi
p. 014 266 4045

http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/laulustavoimaa

5.10.2015Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje