Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ilmoittautuminen KEOS 2015 -tapahtumaan on käynnistynyt

Ilmoittautuminen KEOS 2015 –tapahtumaan on käynnistynyt

KEOS 2015, kasvatus- ja opetusalan foorumi järjestetään 14.11. Jyväskylän Paviljongissa. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma painottuu erityisesti vuonna 2016 voimaan tulevaan uuden opetussuunnitelman käyttöönottoon. Tapahtuman pääteemoiksi on valikoitunut hyvinvointi, kokeilukulttuuri, tulevaisuuden taidot sekä kulttuurinen osaaminen, vuorovaikutus ja ilmaisu. Tapahtumassa nostetaan lisäksi esiin ajankohtaisia aiheita aina digitalisaatiosta maahanmuuttoon.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan osoitteessa https://peda.net/hankkeet/ksosaava/keos2015.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Keski-Suomen Osaava –hanke verkostoyhteistyökumppaneiden kanssa.

–Mukana on laaja Keski-Suomen kuntien, koulutusorganisaatioiden, viranomaisten ja 3. sektorin toimijoiden joukko. Foorumi on kohtaus- ja oppimispaikka eri toimijoille, kertoo projektipäällikkö Tarja Tuomainen Keski-Suomen Osaava –hankkeesta.

Lasten ja nuorten ääni mukaan keskusteluihin

Opetushenkilöstön lisäksi keskusteluihin halutaan tänä vuonna entistä enemmän myös lasten ja vanhempien sekä muiden koulumaailmassa mukana olevien ääni. Maakunnallinen nuorisofoorumi 26.10. kerää yläkouluikäisten ajatukset koulun kehittämistyöhön. Alakouluikäisten näkemykset kootaan maakuntatasolla 5.11. järjestettävässä Lasten parlamentissa.

Vanhempia ja huoltajia puolestaan kutsutaan mukaan itse KEOS-foorumiin. Lisäksi maakuntajohtaja Anita Mikkolan suojelemassa tapahtumassa halutaan haastaa myös Keski-Suomen kaupunkien ja kuntien sekä koulutusorganisaatioiden johtajia ja päättäjiä mukaan keskusteluun koulutuksen merkityksestä ja tulevaisuudesta.

– Opetussuunnitelman uudistus haastaa meidät kaikki kokeilemaan, tekemään asioita uudella tavoin sekä hyödyntää yhteistä osaamista yli perinteisten rajojen. KEOS 2015 pyrkii törmäyttämään eri koulu- ja koulutusasteiden opettajia ja opiskelijoita, kuntien päättäjiä sekä viranomaisten kuten poliisin edustajia, Tarja Tuomainen tiivistää.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Tarja Tuomainen, Jyväskylän perusopetuspalvelut, Keski-Suomen Osaava-hanke, p. 014 266 4004

2.10.2015Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje