Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Yhdysvaltain suurlähettiläs haastaa yläkoululaiset ja lukiolaiset keksimään bisnesideoita

Yhdysvaltain suurlähettiläs haastaa yläkoululaiset ja lukiolaiset keksimään bisnesideoita

Yhdysvaltain suurlähettiläs Charles C. Adams Jr. kutsuu toisen asteen opiskelijat sekä yläasteikäiset tarttumaan johonkin tosielämän tarjoamaan mahdollisuuteen tai keksimään bisnesidean. Ole mukana parantamassa hienolla ideallasi jotakin suomalaista toimialaa, olemassaolevaa yritystä ja siten Suomea!

Ambassador's Entrepreneurial Challenge 2015 -kilpailu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä osallistumaan yhteen seitsemästä alueellisista kilpailuista, jotka järjestetään Turussa, Oulussa, Rovaniemellä, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Helsingissä. Alueellisten välierien voittajat pääsevät Helsingissä järjestettävään kansalliseen finaaliin ja osallistumaan USA:n suurlähetystön järjestämään työpajapäivään. Haasteen kansallinen voittajajoukkue pääsee kesällä Yhdysvaltoihin arvovaltaiseen Summer Business Institute -ohjelmaan, joka järjestetään eräässä USA:n huippuyliopistossa.

Osallistumiseen ei tarvita muuta kuin yhden sivun mittainen kirjallinen esitys tai 2 minuutin pituinen video, jossa idea esitetään. Ideoiden viimeinen palautuspäivä on keskiviikko 7.10.2015 ja Keski-Suomen aluefinaali järjestetään Jyväskylässä 23.10.2015.

Lisätietoja
USA:n suurlähetystöstä http://finland.usembassy.gov/aec.html
sekä
suunnittelija Pia Bärlund, Jyväskylän kaupunki, p. 040 5455 257, etunimi.sukunimi@jkl.fi
kansainvälisten yhteyksien koordinaattori Satu Heikkinen, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 1561, etunimi.sukunimi@jkl.fi

2.10.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje