Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kirjailija Aki Raatikainen Jyväskylän Säynätsalon lähikirjaston vieraana 8.10.

Kirjailija Aki Raatikainen Jyväskylän Säynätsalon lähikirjaston vieraana 8.10.

Jyväskyläläinen kirjailija Aki Raatikainen kertoo kirjailijan työstään ja teoksistaan Säynätsalon lähikirjastossa (Parviaisentie 9) torstaina 8. lokakuuta klo 17.30.

Raatikaisen 1600-luvulle sijoittuvat kirjat henkivät historiallista tietämystä ja rikasta kieltä. Kirjailijalta ovat ilmestyneet teokset Kristallikuningas (WSOY 2012) sekä Luolamadonna (WSOY 2014). Raatikaisen henkilökohtainen kiinnostus historiaan näkyy hänen teoksissaan. Kirjojen tapahtumat on ajoitettu aikakausiin, jotka kiehtovat niin tematiikaltaan kuin ihmiskuviltaankin.

Työn alla on kolmas kirja, jonka tapahtumat vievät lukijan jo Kristallikuninkaasta tutuksi tulleisiin maisemiin Amsterdamiin ja Ranskan hoviin. Tulevassa kirjassa on Raatikaisen esikoisromaanin tavoin paljon historiallista faktaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Tiiu Koistinen, vastaava kirjastonhoitaja, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 050 311 8866, etunimi.sukunimi(at)jkl.fi

http://www.jyvaskyla.fi/kirjasto

2.10.2015Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje