Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Maanantaina 5.10.2015 käynnistyvä Sotember-kampanja nostaa esille Keski-Suomen sote-alan ammattilaisten osaamista!

Maanantaina 5.10.2015 käynnistyvä Sotember-kampanja nostaa esille Keski-Suomen sote-alan ammattilaisten osaamista!

Pieni on suurta ja omasta osaamisesta on lupa olla ylpeä, kun Keski-Suomen SOTE 2020 -hanke käynnistää lokakuun alussa Sotember-kampanjan! Kampanjan tavoitteena on nostaa esille maakuntamme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten rautaista osaamista ja rohkaista työyksiköitä kertomaan heidän hyvistä käytännöistään.

Sotember-kampanjaa toteutetaan 5.10.–3.11.2015. Kampanjan taustalla on Change Day -ajattelu, jonka mukaan muutosta tehdään pienin teoin joka päivä. Samalla halutaan tuottaa positiivista ”me-henkeä” ja nostaa esille alan osaamista. Tarkoituksena on myös saada aikaan yhteisiä oivalluksia siitä, miten asioita on eri yksiköissä saatu toimimaan paremmin välillä jopa sangen pienillä muutoksilla.

Kampanjan aikana kerätään tarinoita, joissa tulee esille ammattiosaaminen, arjen hyvät käytännöt ja muutosten tekeminen arjessa. Tarinoita työyksikköjen kehittämistyöstä ja arjen toiminnasta voi kertoa osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/sotember tai kampanjan facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/sotember.

Jo nyt kampanjaa varten on jo ilmoitettu yli 20 erilaisia hyvää käytäntöä eri puolilta Keski-Suomea. Näitä tarinoita nostetaan esille kampanjaviikkojen aikana hankkeen www-sivuilla, mediatiedotteissa ja sosiaalisessa mediassa. Jos siis haluat, että muutkin saavat kuulla yksikkönne hyvästä kehitystyöstä, tee siitä numero!

Parhaat ideat palkitaan Peurunka 3 -seminaarissa

Keski-Suomen SOTE 2020 -hanke järjestää Peurunka3 -seminaarin Laukaan Peurungassa 27.10.2015 klo 9–16. Seminaarin pääpaino on hyvien käytäntöjen esittelyssä. Seminaari huipentuu Sotember-gaalaan, jossa palkitaan Keski-Suomen hyviä käytäntöjä. Palkintoja on kasassa mukavasti, joten useampia kehittämismalleja tullaan palkitsemaan gaalan aikana.

Lisäksi kaksi innovatiivisinta tarinaa tulee saamaan valtakunnallista näkyvyyttä, kun ne esitellään Sitran järjestämässä Change Day-juhlassa Tampereella 3.11.2015. Tilaisuus videoidaan ja lähetetään suorana verkossa. Lisäksi videota esitetään päivän aikana eri puolilla Suomea.

Lue lisää Keski-Suomen SOTE 2020 -hankkeen uunituoreesta uutiskirjeestä!

Hankkeen ajankohtaisia uutisia ja Keski-Suomen kehittämistyötä on esitelty laajemmin tänään julkaistussa hankkeen uutiskirjeessä. Uutiskirjeessä on myös lisätietoa kampanjasta. Tutustu uutiskirjeeseen osoitteessa: http://www.jyvaskyla.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/jyvaskyla/embeds/jyvaskylawwwstructure/77798_Uutiskirje_1_10_2015.pdf

Lisätietoja: Keski-Suomen SOTE 2020 -hankkeen hankepäällikkö Marja Heikkilä, p. 0400 546 613

1.10.2015Emmi Hyvönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje