Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Matkaa Linkillä maksutta valoiltojen rientoihin 1.–3.10. ja bongaa pinkki Linkki!

Matkaa Linkillä maksutta valoiltojen rientoihin 1.–3.10. ja bongaa pinkki Linkki!

Jyväskylän seudun joukkoliikenne tarjoaa matkustajille ilmaiset linkkimatkat jokaisena Valon kaupunki -tapahtumailtana 1.–3.10. kello 18–24.

Syksypimeästä lähiöstä kannattaa nyt suunnata kaupungin valoihin, joko ihailemaan valoilmiöitä tai tutustumaan muuhun ilta-ajan palvelutarjontaan. Ilta-ajan ilmaiskyydit ovat voimassa paitsi Jyväskylän seudun joukkoliikenteen linja-autoissa linjoilla 1-39 ja 42, myös seutuliikenteen autoissa 13M, 40 ja 41.

Valitse valotapahtuman ohjelmistosta http://valonkaupunki.jyvaskyla.fi/tapahtumat/2015 suosikkisi, suunnittele mukava iltaretki kaupungin valoihin ja hyödynnä ilmaiset linkkikyydit!

Kuvaa pinkki Linkki ja osallistu kuvakisaan!

Valon kaupunki –tapahtumailtoina linjoilla liikennöi myös pinkkiin vivahtava Linkki! Bongaa pinkki Linkki, kuvaa se ja julkaise kuva Facebookissa tai Instagramissa tunnuksella #pinkkilinkki. Kaikki kilpailuaikana 1.–4.10.2015 julkaistut kuvat osallistuvat kisaan. Hauskimmat kolme kuvaa julkaistaan Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Facebook-sivulla sekä palkitaan pienellä lahjalla.

Pinkkilinkki-kuvakisan järjestävät Jyväskylän seudun joukkoliikenne ja Valon kaupunki -tapahtuma.

Lisätiedot: palvelupäällikkö Kari Ström, Jyväskylän kaupunki, p. (014) 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi


Jyväskylän seudun joukkoliikenne on Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan yhteistä paikallisliikennettä. Liikenteen suunnittelusta ja käytännön järjestämisestä vastaa Jyväskylän kaupunki. Vuoroja ja linjoja ajaa kilpailutuksen perusteella valittuna liikennöitsijänä Jyväskylän Liikenne Oy. Osana joukkoliikennettä toimii myös Jyväskylän kaupungin Linkki-VIP –palveluliikenne, jonka kilpailutettuna liikennöitsijänä toimii Tilausajot Mennään Bussilla Oy.

29.9.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje