Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Mehiläinen aloittaa vastaanottotoiminnan Jyväskylässä Tikkakosken terveysasemalla 1.10.2015

Mehiläinen aloittaa vastaanottotoiminnan Jyväskylässä Tikkakosken terveysasemalla 1.10.2015

Ulkoinen palveluntuottaja, Mehiläinen, aloittaa toimintansa Tikkakosken terveysasemalla 1.10.2015. Mehiläinen tuottaa jatkossa kaikki lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottopalvelut.

Terveysasema on auki arkisin klo 8–16. Toiminnan käynnistyttyä vastaanottoja tullaan pitämään myös ilta-aikoina ja niistä tiedotetaan erikseen.

Terveysasema tulee osaksi Tikkakosken monipalvelupistettä, jossa eri toimijoiden vastuulla on tuottaa lisäksi fysioterapia-, näytteenotto- ja neuvolapalveluita. Myös kirjasto, nuorisotilat ja yhteispalvelupiste löytyvät monipalvelupisteestä.

Mehiläinen on sitoutunut tuottamaan tikkakoskelaisille laadukkaita ja saavutettavia perusterveydenhuollon palveluita.

- Tikkakosken avauksessa tullaan hyödyntämään Kopilahdelta kertynyttä kokemusta ja olemme valmiita toiseen starttiin lyhyen ajan sisällä. Haluamme onnistua myös toisen aseman palveluiden saatavuuden ja laadun turvaamisessa, Mehiläisen palvelujohtaja Lasse Männistö kertoo.

Tikkakosken lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanoton puhelinnumero on 014 336 6200. Kaikki puhelinasiointi vastaanotolle (ajanvaraus, tutkimustulosten saaminen ja hoito-ohjeiden antaminen) tapahtuu tämän numeron kautta. Tikkakosken asukkaiden toivotaan soittavan tutkimustulosten saamiseksi ja muissa kiireettömissä tilanteissa iltapäivisin klo 12 jälkeen. Tämä ehkäisee ruuhkaa puhelinpalvelussa kiireellisten tapausten keskittyessä yleensä aamupäiviin.

Osa Tikkakosken vastuulle aiemmin kuuluneista potilaista (mm. Puuppolan alue) on siirretty ulkoistuksen yhteydessä Palokan vastaanottotoiminnan vastuulle. Vastuuhoitopaikka selviää, joko katsomalla nettisivun hakupalvelusta http://www3.jkl.fi/sotepa/terveys/omalaakarihaku/ tai ottamalla yhteyttä terveysasemalle.

25.9.2015Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje