Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Monikulttuurikeskus Gloria järjestää lapsille kaksikielisen sanataidepajan ja aikuisille sanataidekoulutuksen 30.9.

Monikulttuurikeskus Gloria järjestää lapsille kaksikielisen sanataidepajan ja aikuisille sanataidekoulutuksen 30.9.

Monikulttuurikeskus Gloriassa (Matarankatu 6, Jyväskylä) järjestetään suomi-englanti-sanataidepaja lapsille ke 30.9. klo 13.00–15.00. Lapsia rohkaistaan käyttämään kieltä ja sanoja leikin avulla. Ryhmään mahtuu 20 lasta. Ennakkoilmoittautumiset osoitteeseen ninna.salakka(at)kyt.fi.
Lasten sanataidepajassa on mukana Jyväskylän kaupunginkirjaston pop up -kirjasto, joten hyvä lukeminen on taattu juttu. Otathan kirjastokortin mukaasi!

Satutandemi-koulutus antaa aikuisille valmiuksia sanataideopetukseen

Satutandemi-koulutus antaa valmiuksia ohjata lapsiryhmiä sanataiteen keinoin. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi opetus-, kasvatus- ja kirjastoalan työntekijöille sekä taiteilijoille, jotka haluavat laajentaa omaa työnkuvaansa lasten ja nuorten monikieliseen taideohjaukseen. Koulutus on tarkoitettu lasten ja nuorten parissa työskenteleville henkilöille tai taiteilijoille, jotka puhuvat äidinkielenään tai sujuvasti jotakin yleisimmistä Suomessa puhutuista maahanmuuttajakielistä. Jos nautit saduista ja tarinoista, ja sinulla on kokemusta lasten ohjaamisesta ja taidetyöstä, tule mukaan!
Koulutus järjestetään Monikulttuurikeskus Gloriassa (Matarakatu 6) 30.9. klo 16.00–17.30.

Sanataidepajan ja satutandemikoulutuksen tarjoavat Kieli, kulttuuri ja kirjallisuus -sarja, jota järjestävät yhteistyössä Monikulttuurikeskus Gloria, Jyväskylän kaupunginkirjasto, Taiteen edistämiskeskus, Keski-Suomen Kirjailijat ja Keski-Suomen Pohjola-Norden.

Satutandemi-hankkeen verkkosivut: https://satutandem.wordpress.com/

Lisätietoja:
Arja Seppälä, johtaja, Monikulttuurikeskus Gloria, p. 040 743 3097, arja.seppala(at)kyt.fi
Aapo Ruuttunen, informaatikko, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 4146
Petri Tähtinen, Kirjan talo ry:n hallituksen pj., p. 044 552 7737, kirjantalo(at)gmail.com

23.9.2015Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje