Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Äänestä Jyväskylän kaupungin nettisivuille uusi ilme

Äänestä Jyväskylän kaupungin nettisivuille uusi ilme

Äänestä!Jyväskylän kaupunki uusii www-sivustonsa ilmeen vuoden 2016 alussa. Kysyimme eri suunnittelijoilta kiinnostusta osallistua kilpailuun, jossa käyttäjät äänestävät voittaneen ehdotuksen ja vain voittaneen ehdotuksen tekijä palkitaan. Ehdotuksia uuden etusivun ilmeeksi tuli 3 eri suunnittelijalta yhteensä 4 kappaletta. Nyt on käyttäjien vuoro vaikuttaa.

Äänestä oma suosikkisi 7.10. klo 12 mennessä

Ehdotukset ovat nyt äänestettävissä Jyväskylän kaupungin nettisivuilla. Äänestys alkaa heti ja kestää keskiviikkoon 7.10. klo 12 asti. Voittaneen ehdotuksen perusteella tehdään kaupungin pääsivustolle uusi ilme. Ehdotusten tekijöiden nimet julkistetaan äänestyksen ratkettua. Äänestyksen voittaneen ehdotuksen tekijä saa 3000€.

Äänestäminen ja ehdotukset löytyvät osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/ajankohtaista/ulkoasuaanestys2015 tai kaupungin etusivuilla olevan bannerin kautta.

Kaikki ehdotukset on tehty saman mallin pohjalle, ne noudattavat samoja käyttöliittymäohjeita ja niissä on käytetty samoja elementtejä. Ehdotusten sisältö ei vastaa sivun tulevaa sisältöä vaan on paikoillaan esimerkinomaisesti.

Pyydämme äänestämisen lisäksi äänestäjiä kertomaan perustelunsa valinnalleen. Tästä on hyötyä suunniteltaessa lopullista ulkoasua. Jos ei osaa päättää suosikiksi vain yhtä ehdotusta, voi äänestää myös "kakkosehdokasta". Lisäksi otamme mielellään samalla vastaan muita toiveita www-sivuston kehittämiseksi.

Uusitut sivut vuoden 2016 alkupuolella

Ulkoasusta suunnitellaan samalla erityisesti mobiililaitteille tarkoitettu versio. Ulkoasu-uudistuksen lisäksi uusimme samalla sivuston rakennetta ja sisältöjä. Erityisesti näissä ovat apuna käyttäjien antamat palautteet ja kehittämisehdotukset sekä normaalien palautekanavien kautta että vuosittain toteutettavissa käyttäjätyytyväisyystutkimuksissa.

Aiempia uudistuksia

Aiemmin Jyväskylän kaupungin nettisivujen ilme on uusittu mm. vuonna 2002, 2004, 2007 ja 2009 ja 2012. Näistä 2002, 2004, 2007 ja 2012 uudistukset olivat samankaltaisia kilpailuja ja äänestäjien valitsemia ulkoasuja. Vuonna 2009 julkistettu ja nyt voimassaoleva ilme tehtiin omana työnä uudelle Jyväskylälle kuntien yhdistyessä. Lisää kilpailuista, kyselyistä ja sivustoista: http://www.jyvaskyla.fi/viestinta/internet

Lisätietoja:
Mikael Ratschinskij, verkkoviestintäpäällikkö, Jyväskylän kaupunki
etunimi.sukunimi@jkl.fi, 014 26 61564

22.9.2015Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje