Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuman esite jaetaan koteihin keskiviikkona

Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuman esite jaetaan koteihin keskiviikkona

Ensi viikolla 1.–3.10. järjestettävän Valon kaupunki 2015 -tapahtuman esite jaetaan Jyväskylässä jokaiseen mainospostin jaon sallivaan kotitalouteen keskiviikkona 23.9.

Tapahtuman ohjelman sisältäviä esitteitä voi lisäksi noutaa muun muassa Jyväskylä-neuvonnasta (Asemakatu 7) ja Jyväskylän kaupunginkirjastosta (Vapaudenkatu 39–41), tavaratalo Sokoksen infopisteestä (Kauppakatu 24), Keljon ja Palokan Prisman tuulikaapeista, hotelli Cumuluksen aulasta (Väinönkatu 3) sekä muista jakelupisteistä eri puolilla kaupunkia. Esite löytyy myös verkosta.

Valon kaupunki 2015 -tapahtuma on osa YK:n valon vuoden ohjelmistoa. Tarjolla on ennennäkemättömän laaja ohjelma oheistapahtumineen. Tapahtuma toteutetaan Jyväskylän kaupungin, kiinteistöjen, yhteistyöyritysten, kaupunkilaisten sekä valaistusalan ammattilaisten yhteistyöllä. Tapahtuman järjestämisestä vastaa kaupunkirakenteen toimialan liikenne- ja viheralueiden vastuualue.

Ilmoittaudu Valon vuoden juhlaseminaariin

Jyväskylän kaupunki järjestää yhteistyökumppaniensa Jyväskylän yliopiston, Sirius ry:n ja Matemaattisten aineiden opettajien liitto MAOL ry:n Keski-Suomen jaoston kanssa torstaina 1.10. Valon vuoden juhlaseminaarin.

Seminaarin aiheena on valo, jota tarkastellaan monesta eri näkökulmasta – niitä ovat esimerkiksi valon historia, valo ja kosmos, valo ja energia. Seminaarissa kurkistetaan myös taivaan revontuliin ja kuullaan tähtiharrastuksesta. Seminaarin lopuksi valotetaan miten Valon kaupunki Jyväskylää on vuosien varrella rakennettu.

Seminaari pidetään torstaina 1.10. kello 13.00–17.30 Martti Ahtisaari -salissa Agorassa osoitteessa Mattilanniemi 2. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille, mutta siihen on ilmoittauduttava 27.9. mennessä osoitteessa https://www.jyu.fi/nanoscience/nsd/valon-vuosi/.

Kansainvälistä valon vuotta koordinoi YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO. Teemavuoden tavoitteena on tuoda esille valon ja valoteknologioiden merkitystä ihmisten arjessa ja koko yhteiskunnalle.


Lisätietoja:
- koordinaattori Annukka Larsen, Jyväskylän kaupunki, Valon kaupunki –hanke, p. 040 740 4717, annukka.larsen[at]jkl.fi
- koordinaattori Jani Ruotsalainen, Jyväskylän kaupunki, Valon kaupunki –hanke, p. 0400 642 364, jani.ruotsalainen[at]jkl.fi
- http://valonkaupunki.jyvaskyla.fi/tapahtumat/2015
- Valon vuoden juhlaseminaarin ohjelma

21.9.2015Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje