Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ikäihmiset eivät pääse ikävystymään Jyväskylässä

Ikäihmiset eivät pääse ikävystymään Jyväskylässä

Ikäihmisille on tarjolla kulttuuriohjelmaa kaikille aisteille Jyväskylän syksyssä. Syyskuun viimeisellä viikolla Taideapteekissa on yhteislaulua, elämyksellisiä työpajoja ja musiikkia niin yhdessä laulaen kuin konsertista nauttien.

Keskiviikkona 23.9. klo 13.30 Lutakon päiväkeskuksessa (Piippukatu 5) lauletaan yhteislauluja musiikkipedagogi Niko Saloheimon johdolla. Hänellä on usean vuoden kokemus ikäihmisten laulattamisesta ja hän keikkaileekin säännöllisesti trubaduurina vanhuspalveluiden yksiköissä

Torstaina 24.9. klo 10.15 voi Luhtisen päiväkeskuksessa (Ritopohjantie 23) lähteä Aistimatkalle, jota siivittävät pehmeät äänet, upeat värit ja virtaava liike. Kyse ei ole esityksestä vaan elämyksestä monelle aistille. Matkaoppaina toimivat fysioterapeutti ja pilates-opettaja Minna Myllymäki ja Maia Fandi, joka on työssään sosiaali- ja terveysalalla perehtynyt luovien menetelmien käyttöön.

Samana päivänä klo 12.30 Kypärämäen päiväkeskuksessa (Salokatu 20) hypätään mielikuvitusmatkalle Afrikkaan. Senegalilaislähtöisen Pape Cissen musiikillinen tuokio sisältää tarinoita afrikkalaisesta kulttuurista ja rytmejä, joihin jokainen voi osallistua rummuttamalla tai vaikkapa tanssimalla.

Perjantaina 25.9. klo 12.30 Tikkakosken päiväkeskuksessa (Siltakatu 8) järjestetään Sydämellinen syyskonsertti, jossa esiintyvät Satu ja Arto Rantanen. Lämmintunnelmainen konsertti, jonka ohjelmistossa on lauluja rakkaudesta, ystävyydestä ja elämän kauneudesta, tuo piristystä syysiltapäivään.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja ne ovat osa Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden Taideapteekin tapahtumatarjontaa.

Taideapteekki www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/taideapteekki

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
p. 014 266 4045
terho.valkonen(at)jkl.fi

21.9.2015Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje