Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Perjantain 18.9. mielenilmaus tuo pieniä muutoksia Kylän Kattauksen palveluihin

Perjantain 18.9. mielenilmaus tuo pieniä muutoksia Kylän Kattauksen palveluihin

Perjantaina järjestettävä palkansaajakeskusjärjestöjen mielenilmaus aiheuttaa pieniä muutoksia Jyväskylän kaupungin ruokapalvelun, Kylän Kattauksen palveluihin. Ruokailu järjestyy palvelukeittiöissä normaalisti, ja mielenilmaus aiheuttaa lähinnä ruokalistamuutoksia perjantaina sekä mahdollisesti vielä ensi viikon alkuun saakka. Tuotetilauksissa saattaa myös olla muutoksia ja puutteita.

Vanhusten ja vammaisten ruokapalvelut toimivat normaalisti, mutta ruokalistoihin tulee pieniä muutoksia. Kotiin kuljetettaviin annospakattuihin aterioihin ei tule muutoksia ja ne toimitetaan normaalissa aikataulussa.

Päiväkodeissa ja kouluissa ruokailu tapahtuu normaalisti. Perjantaina ruokalistassa on muutoksia Kilpisen, Keltinmäen, Kortepohjan, Kypärämäen ja Kukkulan kouluilla, Puistokadun, Muuratsalon ja Säynätsalon päiväkoti-koulussa sekä Mäki-Matin, Kortesuon, Kortepohjan, Keltinmäen, Kypärämäen, Honkaharjun ja Tapiolan päiväkodeissa.

Asiakkaille, joita muutokset koskevat, on tiedotettu asiasta tarkemmin. Pyrimme tuottamaan kaikki sovitut palvelut mahdollisimman pienin häiriöin.


Lisätietoja:
- tuotannon palvelupäällikkö Paula Puikkonen, p. 014 266 8330, paula.puikkonen[at]jkl.fi
- vanhus- ja vammaisruokailun palvelupäällikkö Jaana Veid, p. 014 266 8276, jaana.veid[at]jkl.fi

17.9.2015Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje